Як виглядає і чим живе зараз Таїсія Повалій, яка повністю втратила довіру українців: далеко не заїхала

Поки в Україні від ворожих обстрілів гинуть земляки, колишня улюблениця публіки Таїсія Повалій розважає Білорусь. Як коментують цей вчинок українські колеги?

Таїсія Повалій. Героїні цього матеріалу тривалий час замовчувала свою справжню позицію стосовно України. Згодом виявилося, що зірка взагалі міцно осіла в рф. Співачка намагається обходити соціальні мережі стороною та зайвий раз не світитися в інтернеті. Проте, концертна діяльність у росії їй такого шансу не дає.

Син Таїсії Повалій не витримав лицемірства матері та відхрестився від неї
Як виглядає і чим живе зараз Таїсія Повалій

Окрім того, що виконавиця жодного разу не висловилась з приводу нападу на Батьківщину та обстрілу мирних громадян ворожими ракетами, у травні показалася на пропагандистському російському телеканалі.

Вчинок зірки засудили її екс-колеги, ведуча Катерина Осадча й естрадна співачка Марія Яремчук, назвавши це мерзенністю, підступністю, та закликали позбавити Повалій українського громадянства.

Згодом, артистка знову виступила в одному із міст країни-агресора. Іронічно, що концерт був присвячений Дню сім’ї.

“Повалій продовжує співати у російських містах, як ні в чому не бувало”, – обурено висловилась в Інстаграмі Осадча.

Як виглядає і чим живе зараз Таїсія Повалій

У день Вінницького теракту, коли від ворожих ракет загинули десятки людей, колишня улюблениця публіки продовжує заробляти гроші на концерті “Слов’янський базар 2022” у білоруському місті Вітебськ. Кажучи, що вона несе “світло, добро та любов”, співачка назвала зі сцени війну в Україні “складними часами”.

Вчинок артистки також засудив український співак та композитор Павло Зібров. У програмі “Зірковий шлях” артист різко висловився в адресу Таїсії Повалій:

“Бумеранг повернеться. Тебе український народ викинув зі свого серця. Ти зробила власний вибір. Для мене та нашої родини її немає, і для України її також немає. Їй треба виписати московський паспорт — і нехай вона там мешкає, в Україні на неї ніхто не чекає”.

Нагадаємо, що співачка Таїсія Повалій була народжена в одному із сіл на Київщині. Свою кар’єру побудувала саме в Україні, виступала у Донецьку та інших крупних наших містах.

Схожі статті