Хто за національністю Ані Лорак? Розкрито таємницю прізвища поп-діви, яке приховувалось роками

Ані Лорак довгий час була відомою українською співачкою та актрисою, проте справжньою українкою вона себе не відчуває. Хто за національністю Ані Лорак? 

Хто за національністю Ані Лорак? Цікаве питання. До свого переїзду з України ця співачка була однією з найвідоміший поп-виконавець. Її репертуар нараховував понад 100 пісень різними мовами та близько 25 відеокліпів. Народилась артистка у маленькому, західноукраїнському містечку Кіцмань, Чернівецької області. Ані Лорак не справжнє ім’я, офіційне ПІБ артистки: Куєк Кароліна Мирославівна. Як відомо, прізвище може багато сказати про походження людини.

Вагітна Ані Лорак виступила за кордоном з животом
Хто за національністю Ані Лорак?

Хто за національністю Ані Лорак?

Редакція “Сенсація” поцікавилася, звідки на території України з’явилося настільки незвичне та цікаве прізвище, оскільки Куєк звучить нетипово для нашого населення. Згідно з інтернет-джерелами, воно має фінсько-угорське походження. З карельської мови слово “куєк” означає “низина, яка поросла рослинами”. В давнину було традиційно давати дітям імена, які являли собою назву тварин або рослин.

Ані Лорак
Хто за національністю Ані Лорак?

Цікаво, що сама співачка ніколи не розповідала, хто вона за національністю, але поділилась створенням свого псевдоніма. Ані Лорак – це акронім імені Кароліна. У 1995 році виконавиця брала участь у конкурсі “Ранкова зоря”, і оскільки там вже була заявлена співачка, на ім’я Кароліна, артистка вирішила вигадати собі псевдонім.

Проте, офіційно псевдонім Ані Лорак зірка не взяла, як це зробила, наприклад, Тіна Кароль. Ймовірно, що співачка досі сумує за своєю Батьківщиною і не хоче втрачати останнє, що поєднує її з рідним краєм.

Нагадаємо, що у 2009 році Лорак одружилася з Муратом Налчаджиоглу. Прізвище чоловіка виконавиця не взяла, залишившись Кароліною Куєк. Зірка має доньку Софію, яка ймовірно носить батькове, турецьке прізвище. Тож питання “Хто за національністю Ані Лорак” і досі лишається загадкою.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.