Як виглядає колишня дружина Юрія Горбунова? Пішла заради ведучого з сім’ї, а він кинув її, і пішов до Осадчої

Знаменитому українському телеведучому Юрію Горбунову не одразу вдалося стати щасливим сім'янином. Як виглядає його перша дружина, від якої він пішов до Каті Осадчої.

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов одружувався двічі. Першою обраницею знаменитості була жінка на ім’я Людмила. З нею майбутня зірка познайомився у театрі, і вона була старша за нього аж на 12 років.

Акторка виховувала донечку, але це не завадило молодим людям закохатися та прийняти рішення одружитися. Жінка була вимушена покинути свою родину заради того, аби стати щасливою з Юрієм.

Як виглядає колишня дружина Юрія Горбунова

Власних дітей у пари не було. Юрій Горбунов виховував падчерку Ксенію, як власну дочку, але звісно, мріяв про своїх дітей. А вже коли дівчина подорослішала та народила Людмилі Горбуновій онучку, її вітчим зблизився зі своєю партнеркою Катериною Осадчею, і незабаром стало відомо, що пара очікує на дитину.

Юрій Горбунов з колишньою дружиною Людмилою
Як виглядає колишня дружина Юрія Горбунова

Юрій майже не згадував про свою колишню дружину в інтерв’ю, роблячи вигляд, наче її і не існувало. Натомість, пара розповідала про свою історію кохання. Про реакцію жінки відомо не було. Втім, вона мала зрозуміти, адже колись вчинила зі своїм чоловіком так само.

Від жінки в медіа просторі нічого не чутно. Хоча немає сумнівів, що журналісти неодноразово намагалися дізнатися її частину історії.

Юрій Горбунов показав вражаючий автопарк маленького сина
Як виглядає колишня дружина Юрія Горбунова

Тим часом зараз Юрій Горбунов вже батько двох прекрасних хлопчиків Івана та Данила. Зірка насолоджується досвідом батьківства і навіть мріє про народження донечки. Хіба що поки Катерина Осадча не може гарантувати, що зможе народити ще одну спадкоємицю. Також пара активно обговорює з журналістами можливість усиновлення дитини. Зіркове подружжя всерйоз розглядає такий варіант для себе.

Та поки що сироту забрати неможливо через військове положення в країні. Сподіватимемося, що зіркам таки вдасться досягнути своєї мети і завести ще одну дитину.

Схожі статті