Колишня дружина Потапа Ірина Горова засвітила округлий живіт і вразила новиною: вже вагітна третім?

Колишня дружина відомого українського виконавця та продюсера Потапа засвітила на камеру округлий живіт та сколихнула мережу можливою вагітністю.

У попередньому шлюбі Потапа з Іриною Горовою у продюсера з’явився син Андрій. Власне, зіркове подружжя виховувало двох дітей — спільного спадкоємця та дочку Ірини від музиканта Юрія Горового.

Ірина Горова і Потап
Колишня дружина Потапа Ірина Горова засвітила округлий живіт

Коли дитина трохи підросла, стало відомо, що Потап вирішив піти від благовірної до своєї підопічної та колишньої партнерки Насті Каменських. Пара активно обговорює журналістами бажання завести дітей, але досі у Олексія та Насті не було поповнення в родині.

Колишня дружина Потапа Ірина Горова засвітила округлий живіт

А от Ірина Горова нещодавно змогла сколихнути мережу імовірним цікавим положенням. Справа в тому, що зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, на який постала спиною.

Колишня дружина Потапа Ірина Горова засвітила округлий живіт

Тим не менш, у кадрі видно, що талія зірки округлилась, і склалося враження, ніби в неї солідний животик. Цілком імовірно, що той, хто робив кадр просто не добрав правильного ракурсу, але і не варто відмітати імовірності того, що Ірина насправді стане матір’ю втретє. Якщо це так, то продюсерка навряд довго триматиме у секреті майбутнє поповнення в родині.

Нагадуємо, що після розлучення спільний син зірок залишився жити з матір’ю та сестрою Наталією. Родина проживає у столиці в центрі у розкішній багатокімнатній квартирі. Олексій часто приїздить відвідати сім’ю, а також з’являється на родинних святах. Тим часом Андрій майже не з’являється у новому будинку батька, а з новою мачухою бачиться вкрай рідко. Хоча родина стверджує, що між Настею Каменських та її пасинком нормальні стосунки, пресі у це не віриться через їх фактичну відсутність.

Схожі статті