“Ми прийняли рішення”: Ксенія Мішина зізналася, що до її сім’ї повернувся батько її єдиного сина Платона

Ксенія Мішина розповіла ексклюзивну інформацію про батька свого сина Платона. Чоловік вирішив повернутися у життя сина під час війни. Дитину готують до знайомства з татом.

Відомо, що єдиний син знаменитої української акторки Ксенії Мішиної Платон не знайомий зі своїм батьком. Чоловік пішов з життя зірки ще до появи хлопчика. Раніше зірка зізнавалася, що чоловік навіть не робив спроб налагодити зв’язок зі своїм спадкоємцем. Однак, війна змінила все.

Ксенія Мішина з сином Платоном
Ксенія Мішина зізналася, що до її сім’ї повернувся батько її єдиного сина Платона

Мішина зробила зізнання під час інтерв’ю Григорію Решетніку у тому, що вона готує сина до знайомства з його біологічним батьком.

Ксенія Мішина зізналася, що до її сім’ї повернувся батько її єдиного сина Платона

Так, через війну чоловік переоцінив своє життя і подзвонив Ксенії, дуже здивувавши її. Тим не менш, він має твердий намір увійти у життя свого сина, познайомитися з хлопцем ближче, і можливо, залишитися в ньому.

“Папа Платона з’явився під час війни. І він з’явився дуже чарівним у якийсь спосіб. Я не чекала, він мене набрав. Платон поки що нічого не знає. Але найближчим часом ми вирішили все розповісти. Вони вже зустрілися, але поки що ми не сказали. Я представила його Платону, як мого знайомого. Поступово усе. Йому немає виправдання. Він розуміє це. Він вибачився у мене, намагаюся його прийняти”

Варто відзначити, що Платон не впізнав батька, так як Ксенія Мішина навіть ніколи не показувала фотографії чоловіка.

Ксенія не буде заважати чоловіку завойовувати серце спадкоємця, і тим паче, вона заявила, що не може заборонити їм спілкуватися. Платон все одне має потребу у батькові. Також у хлопця, як виявилося, є брати та сестри, адже у чоловіка склалося життя з іншою жінкою. Тож дитина, імовірніше за все, познайомиться і зі своєю сім’єю.

Схожі статті