|
23.07.2022 19:14

“Ми прийняли рішення”: Ксенія Мішина зізналася, що до її сім’ї повернувся батько її єдиного сина Платона

Ксенія Мішина розповіла ексклюзивну інформацію про батька свого сина Платона. Чоловік вирішив повернутися у життя сина під час війни. Дитину готують до знайомства з татом.

Відомо, що єдиний син знаменитої української акторки Ксенії Мішиної Платон не знайомий зі своїм батьком. Чоловік пішов з життя зірки ще до появи хлопчика. Раніше зірка зізнавалася, що чоловік навіть не робив спроб налагодити зв’язок зі своїм спадкоємцем. Однак, війна змінила все.

Ксенія Мішина зізналася, що до її сім’ї повернувся батько її єдиного сина Платона

Мішина зробила зізнання під час інтерв’ю Григорію Решетніку у тому, що вона готує сина до знайомства з його біологічним батьком.

Ксенія Мішина зізналася, що до її сім’ї повернувся батько її єдиного сина Платона

Так, через війну чоловік переоцінив своє життя і подзвонив Ксенії, дуже здивувавши її. Тим не менш, він має твердий намір увійти у життя свого сина, познайомитися з хлопцем ближче, і можливо, залишитися в ньому.

“Папа Платона з’явився під час війни. І він з’явився дуже чарівним у якийсь спосіб. Я не чекала, він мене набрав. Платон поки що нічого не знає. Але найближчим часом ми вирішили все розповісти. Вони вже зустрілися, але поки що ми не сказали. Я представила його Платону, як мого знайомого. Поступово усе. Йому немає виправдання. Він розуміє це. Він вибачився у мене, намагаюся його прийняти”

Варто відзначити, що Платон не впізнав батька, так як Ксенія Мішина навіть ніколи не показувала фотографії чоловіка.

Ксенія не буде заважати чоловіку завойовувати серце спадкоємця, і тим паче, вона заявила, що не може заборонити їм спілкуватися. Платон все одне має потребу у батькові. Також у хлопця, як виявилося, є брати та сестри, адже у чоловіка склалося життя з іншою жінкою. Тож дитина, імовірніше за все, познайомиться і зі своєю сім’єю.