Звідки родом Ані Лорак? Зрадниця України народилася у забутому Богом містечку, а ставши зіркою, кинула сім’ю

Відома російська співачка Ані Лорак розпочала свій непростий шлях з глухого містечка, яке прославилося завдяки тому, що в ньому виросла майбутня поп-діва. Звідки родом співачка?

Знаменита російська співачка українського походження Ані Лорак пройшла важкий та тернистий шлях до слави. Колись вона зізнавалася, що погодилася на співпрацю з Юрієм Фальосою тільки тому, що була готова на все, аби побудувати кар’єру та створити собі нове життя. Так звідки родом Ані Лорак та де виросла майбутня діва?

Звідки родом Ані Лорак?

Яку ціну Ані Лорак заплатила за зраду України
Звідки родом Ані Лорак

Майбутня артистка народилася у маленькому містечку Кіцмань у Чернівецькій області. Родина була вкрай бідна, хоча і була інтелігентною.

Кароліна розповідала, що справи були настільки поганими, що її та братів віддавали до інтернату. На батьків вона не ображалася, адже завдяки цьому мала можливість добре поїсти. Коли дівчина підросла та зрозуміла увесь жах того, що з нею сталося в дитинстві, співачка, тим не менш, знайшла в собі сили зрозуміти батьків та пробачити їх. Але свою родину до себе у Москву, де в неї є розкішна садиба, Ані Лорак не забрала. Її мама так само як і раніше проживає в Чернівцях, і до того ж стала свідком війни.

Звідки родом Ані Лорак

Після того, як Ані Лорак виступила для володимира путіна в Криму на честь анексії півострову, для України артистка стала зрадницею. Хоча зірка досі не вірить у те, що це було основною причиною ненависті її співвітчизників до неї. Знаменитість досі плекає надію, що насправді її посунула з України конкурентка. Ненависть до Ані Лорак виросла ще більше, коли та не змогла заговорити про свою позицію проти війни, а натомість ганебно втекла з російської федерації.

Вельми цікавий і той факт, що рідний брат Ані Лорак багато років тому загинув добровольцем в Афганістані.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.