Categories шоу-бізнес

“Все життя змінилося в одну хвилину”: переможець Холостячки Еллерт врятував Мішину з сином на початку війни

Знаменита українська акторка Ксенія Мішина вперше розповіла про те, як її колишній обранець Олександр Еллерт рятував її з сином у перші дні війни.

Відома українська акторка Ксенія Мішина минулого року розійшлася зі своїм обранцем Олександром Еллертом. Парі було дуже непросто, а шанувальники геть розгубилися, зрозумівши, що велике кохання між зірками закінчилося ледь не скандально.

Ксенія Мішина зізналася, що Олександр Еллерт врятував її та сина Платона

Ксенія Мішина зізналася, що Олександр Еллерт врятував її та сина Платона

Час від часу в мережі з’являлися чутки про примирення молодих людей, але акторка наполягала, що поставила крапку. Тим не менш, нещодавно Ксенія завітала на інтерв’ю до Григорія Решетніка, в якому розповіла про те, що в перші дні війни була разом з Олександром, і навіть більше — він допоміг їй з сином Платоном евакуюватися.

“Коли почалася війна, я сказала: Все, ми їдемо на захід України. Мені одразу зателефонував Сашко. Він запропонував допомогу, ми зустрілися та поїхали разом. Всі проблеми відійшли на задній план, і все життя змінилося в одну хвилину…”, – прокоментувала Мішина.

Варто відзначити, що в Буковелі, де вони перебували деякий час, Ксенія та Олександр були разом. Однак, зійтися їм знову не вдалося. Акторка вважає, що між ними все занадто складно. Зірка заявила, що в неї багато образ, які вона не може відпустити, і пригадала, як комік не повірив у її панічну атаку.

Нагадуємо, що Ксенія Мішина наполягала на фіналі їхніх стосунків із завіряла фанатів, що не повернеться до колишнього. Натомість Олександр неодноразово говорив про те, що збирається повернути кохану і готовий зробити для цього усе необхідне. Власне, чоловік довів, що дійсно готовий на все, аби повернути щастя бути з Мішиною.

Share