“Не потрібен своїй дружині”: після втечі Олега Винника з України стала відома справжня причина його вчинку

Знаменитий український виконавець Олег Винник багато місяців тому втік з України та сховався у Німеччині. Однак правда про його вчинок стала відома тільки зараз.

Знаменитий український виконавець Олег Винник з початку повномасштабної війни на території України не показував, де він знаходиться і не розповідав, як живе. Його шанувальники, не дивлячись на свою лояльність до нього, запідозрили, що насправді артист ховається в Німеччині, і навмисне замовчує цей факт.

Спочатку артист заперечував цю інформацію, завірявши усіх, що він знаходиться в Україні. Та після заяви Леньо про те, що Олег все ж таки за кордоном, адвокати співака вирішила внести ясність.

Після втечі Олега Винника з України стала відома справжня причина його вчинку

Стало відомо про інших дітей Олега Винника
Після втечі Олега Винника з України стала відома справжня причина його вчинку

Окремо необхідно відмітити, що слова Леньо були досить провокативними, і як виявилося, правдивими. Що цікаво, так це той факт, що музикант пригадав дружину та дітей артиста. І ба більше, почав маніпулювати співаком за допомогою сім’ї зірки.

“Ти просто сам, Олег, маєш розуміти, що якщо випадаєш з історичного контексту, з цього українського човна, який бореться з російською імперією, ти просто станеш ніким. Ти будеш не потрібний своїй дружині, своїм дітям. Що ти їм, цим дітям, скажеш?”

Не зраджуючи своїм звичкам та традиціям, адвокат Олега не стала пригадувати про його родину, наче Леньо і не згадував про неї.

Нагадуємо, що за офіційною версією Олег Винник на даний момент лікується в Німеччині, але про рідну Україну не забуває і збирає кошти для захисників. Зокрема усіма улюблений повелитель вовчиць подарував безліч автомобілів для ЗСУ.

Схожі статті