Віталій Козловський показав кохану жінку, якій публічно зізнався у почуттях: “I love you!”. Хто ця красуня?

Віталій Козловський — популярний український холостяк, який змусив битися швидше не одне жіноче серце. Та невже нарешті він сам знайшов справжнє кохання?

Віталій Козловський. Герой цього матеріалу заслужив репутацію справжнього серцеїда. З молодих років він обріс справжнім фан-клубом жіноцтва. Проте, своє серце не поспішав відкривати першій ліпшій знайомій.

Відомо, що у співака мало відбутися весілля, але з нареченою, на ім’я Раміна, стосунки швидко зійшли нанівець. Нещодавно артист ошелешив своїх прихильниць, опублікувавши історію в Інстаграмі з неймовірно вродливою жінкою та ліричними словами:

“Вітаю світ з появою тебе прекрасної. Люблю твоє почуття гумору. Будь сильною, здоровою та щасливо! Перемоги нам! З Днем народження”

Віталій Козловський показав кохану жінку

Та фанаткам Віталія хвилюватися зарано, адже ця красуня на фото — кума Козловського. Зірковий чоловік до неї звертається так:

“Кума, I love you”

Що відомо про роман Віталія Козловського і Наталії Могилевської?

Віталій Козловський поцілувався з Наталією Могилевською в губи
Віталій Козловський показав кохану жінку

Роками раніше прихильники українського шоу-бізнесу побачили неймовірний поцілунок Наталії Могилевської і Віталія Козловського. Одразу зіркам приписали романтичні стосунки. Це й не дивно, адже знаменитості давно були знайомі та співпрацювали. Проте, артист повідав, що насправді вони з колегою по сцені різко обірвали контакти. За ініціативи співачки. Кожен, навіть після такого яскравої форми виплеску емоцій, живе своїм життям.

Нагадаємо, що Віталій Козловський опинився у новому вирі скандалу. Він тривалий час співпрацював з Ігорем Кондратюком, але після розриву робочих стосунків, за словами співака, продюсер поставив непросту умову: розрахуватися у твердій валюті за всю творчу спадщину, напрацьовану разом.

Схожі статті