Таємний син, недуга, розкішний маєток: про що Руслана Писанка так і не встигла поділитися з прихильниками?

Руслана Писанка пішла з життя у липні цього року. Вона завжди відзначалася скромністю та навіть примудрилася непомітно боротися з хворобою, аби не розчаровувати прихильників.

Руслана Писанка. Ця зірка стала по-справжньому легендою українського кіно і телебачення. Вона приховувала, яку серйозну боротьбу вела місяцями з невидимим ворогом, але її кончина непомітною не стала.

Весілля Руслани Писанки та Ігора Ісакова на проекті Зважені та Щасливі
Про що Руслана Писанка так і не встигла поділитися з прихильниками?

Як пішла з життя Руслана Писанка?

19 липня Україна здригнулася від страшної звістки: не стало улюблениці мільйонів. Колеги ведучої з “1+1” ледве змогли провести ранковий ефір без сліз. Навіть красномовний Руслан Сенічкін, який завжди вмів підібрати потрібні слова, і з тремтячим голосом повідомив сумну новину. А Людмила Барбір навіть не могла стримувати сліз.

Згодом чоловік Руслани напише на своїй сторінці у Фейсбуці про те, що дійсно його єдина кохана мужньо боролася з онкологією, але заслабле тіло перемогло найсильніший дух зірки.

Як жила Руслана Писанка і чому ніколи не розповідала про дітей?

Названий син Руслани Писанки. Скриншот взято з кадру передачі “ЖВЛ”.

За офіційною біографією знаменитості, вона не мала дітей. Проте, закохавшись в Ігоря, вона радо відкрила своє велике серце і для його сина від першого шлюбу. Пасинку вона стала і подругою, і порадницею, і вірним слухачем підліткових історій. Пара не раз згадувала, що саме Руслана навчила хлопця куховарити та стала йому наче родичка.

Що відомо про спадок Руслани Писанки?

Слід віддати належне, що зірка такого масштабу, як Писанка, завжди відзначалася неймовірною скромністю. Ведуча брала участь у багатьох проєктах, грала у театрі, але ніколи не хизувалася брендами, які може собі дозволити чи маєтками.

Разом з коханим, як належить справжній родині, вона побудувала заміський будинок. Дім абсолютно точно відбиває характер артистки: вишуканий, стриманий, без новомодних наворотів — справжня елегантна краса.

Світла пам’ять Руслані Писанці! Вона завжди буде у наших серцях.

Схожі статті