Як виглядає і чим займається перша дружина Юрія Горбунова: змогла перевершити Катю Осадчу лише в одному?

Коли перша дружина Юрія Горбунова поступилася місцем Катерині Осадчій? Та чому після 20 років шлюбу шоумен покинув сім'ю — дізнайтеся у матеріалі.

Одна з найвідоміших зіркових пар України Катерина Осадча та Юрій Горбунов одружилися майже 5 років тому. Прихильники завжди милуються спільними фото артистів, але мало хто знає, що до того, як зустріти один одного, знаменитості будували сімейні гніздечка з іншими людьми.

Катя Осадча вийшла заміж за Юрія Горбунова не через кохання
Як виглядає і чим займається перша дружина Юрія Горбунова

Як виглядає перша дружина Юрія Горбунова?

Бувши юним, нікому не відомим, актором початківцем в Івано-Франківському драмтеатрі, Юрій Горбунов закохався у балерину, на ім’я Людмила. Ніхто з оточення не сприймав ці відносини серйозно, оскільки жінка була на той момент ще заміжня та старша за актора на 12 років, ще й мала дитину на руках. Але артиста не лякали складнощі та засудження родини. Він зробив пропозицію руки та серця коханій, після чого в 1995 році пара офіційно одружилась. Відомого, що Юрій навіть удочерив доньку Людмили.

Як виглядає і чим займається перша дружина Юрія Горбунова

Подружжя прожило разом 20 років та розлучилась у 2015. Сам артист не коментує цю подію, згадуючи лише те, що у нього з колишньою дружиною були різні погляди на життя. Спільних дітей за цей час вони не народили.

Хто був першим чоловіком Осадчої?

Відомого, що свого первістка ведуча народила ще у першому шлюбі,  від чоловіка, на ім’я Олег Поліщук, за якого вийшла заміж ще у 18 років. Чоловік являється народним депутатом України. Сімейне життя тривало лише 3 роки, після чого подружжя розлучилося через непорозуміння один одного та 14-річну різницю у віці.

Юрій Горбунов показав вражаючий автопарк маленького сина
Як виглядає і чим займається перша дружина Юрія Горбунова

Нагадаємо, що Горбунов та Осадча мають двох дітей, синів звати Іван та Данило. Первістком Катерини також був хлопчик. Тепер прихильники сподіваються, що незабаром молоді народять ще й донечку.

Схожі статті