Мірзоян “визвірився” на Полякову і Єфросініну та влаштував грандіозний скандал: “Закрий свою передачу!”

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян публічно звернувся до Олі Полякової та Маші Єфросиніної з вимогою перейти на українську мову.

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян та його дружина Тоня Матвієнко усе своє життя розмовляли та виступали українською мовою. Їхня аудиторія здебільшого також складається лише з україномовних.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян приховували багато років сина?
Арсен Мірзоян вимагає від Полякової та Єфросініної переходу на українську

Зазвичай зірка тримається осторонь політичних суперечок та дискусій, однак нещодавно не зміг себе стримати та прокоментував позицію Олі Полякової і Маші Єфросініної. Нагадуємо, що зірки не захотіли переходити з російської мови на українську, аргументувавши свою позицію тим, що вони не зможуть бути такими щирими та веселими, якщо не розмовлятимуть рідною мовою.

Арсен Мірзоян вимагає від Полякової та Єфросініної переходу на українську

Як виглядає теща Арсена Мірзояна
Арсен Мірзоян вимагає від Полякової та Єфросініної переходу на українську

Так, Арсен Мірзоян вважає, що це лише відмовки, а позиція Маші та Олі відверто корислива та безчесна. Про це він повідомив під час інтерв’ю журналістам Каналу 24, не добиравши слів, і навіть вдавшись до нецензурної лексики.

“Ці всі відмазки: “Я не можу українською спілкуватися”. Так не роби цього взагалі. Не виходь в ефір, не спілкуйся з людьми, закрий свою передачу! Просто закрий! Як дивитися таку передачу, коли російська мова як червона ганчірка для бика?”, – вважає Мірзоян.

Оля Полякова розповіла, як стала жінкою у 16 років
Арсен Мірзоян вимагає від Полякової та Єфросініної переходу на українську

Також чоловік вважає, що мовне питання мало бути закритим ще у 2014-му, коли росія анексувала Крим та спричинила війну на сході України. Зірка відкрито не розуміє, як можна не зайняти чіткої позиції у цьому питанні.

Втім, Оля та Маша знайшли розуміння серед аудиторії, адже досі в Україні залишається велика кількість російськомовних українців, які також не бажають переходити на солов’їну. Хтось аргументує свою поведінку неможливістю вивчити іншу мову, хтось відверто стоїть на тому, що не буде переходити з рідної на українську.

Схожі статті