Наталія Могилевська розповіла про бажання стати мамою та малюка з притулку: “Ми всиновили” (Відео)

Знаменита співачка української естради Наталія Могилевська ніколи не приховувала свою любов до дітей. Як зірка ставиться до всиновлення та чи планує здійснити це в майбутньому, читайте у матеріалі.

Відома українська співачка Наталія Могилевська не з тих, хто розповідає подробиці свого особистого життя. Нещодавно знаменитість побалувала своїх прихильників новиною, що зустріла чоловіка та закохана. Але артистка не спішить викладати всі карти на стіл та показувати допитливій публіці свого обранця, кажучи, що все розповість тоді, коли війна закінчиться. Про свого судженого зірка дуже тепло відзивається та звертає увагу, що він постійно знаходиться з нею та у всьому її підтримує.

Вагітна Наталія Могилевська знялася в кіно
Наталія Могилевська розповіла про бажання стати мамою

Відомо, що у минулому Могилевська вже була одружена два рази, але не має дітей від жодного з колишніх чоловіків.

Малюки завжди були гострою темою для співачки. Неодноразово у своїх інтерв’ю вона зізнавалась, що дуже хоче народити карапуза, але не знайшла ще гідного батька.

У програмі “Ранок з Україною” ведуча Лілія Ребрик, опираючись на факт того, що артистка з початку війни усіма силами допомагає діточкам, що залишись сиротами, запитала Наталію, чи не планує вона коханим всиновити хлопчика чи дівчинку.

“Ми всиновили 43 дитинки. Це дитячий будинок в Умані. Ми там вже бували декілька разів. Вони пережили дуже багато хвилювань. Я приїжджаю до них, а вони кажуть “це наша мама”. Все що потрібно їм було: одяг, ліки, їжа, просто підтримка – я з ними. Вони всі дуже хочуть, щоб у них була родина, щоб були батьки, намагаються сподобатись”, – з жалем у голосі розповіла співачка в інтерв’ю.

Хочемо нагадати, що Могилевській все ж таки вдалося розділити радість материнства зі своєю сестрою. Родичка артистки народила хлопчика. Сподіваємось, що скоро й сама співачка порадує прихильників округлим животиком.

Схожі статті