Олена Зеленська зробила ультрамодний боб-каре та вразила всіх стрижкою на обкладинці Vogue (ФОТО)

Олена Зеленська день за днем демонструє силу характеру та руйнує стереотипи про участь першої леді країни у політичних питаннях. Нещодавно вона потрапила на обкладинку Vogue.

Олена Зеленська. Героїня цього матеріалу стала справжнім прикладом для багатьох жінок. Вона не лише поруч зі своїм коханим чоловіком проходить непросте випробування, а й допомагає йому на дипломатичному фронті.

Олена Зеленська зробила ультрамодний боб-каре

Як зазначає сама перша леді, вона розуміє наскільки ламає зараз стереотип про дружин українських президентів, які загалом були у тіні своїх впливових чоловіків.

Чому Олену Зеленську запросили для зйомки для американського Vogue?

У заокеанського медіа є така практика публікувати знімки не лише моделей чи зірок естради, а й суспільних та громадянських діячів. Олену та її чоловіка Володимира запросили для інтерв’ю.

На одному фото подружжя сидить, обіймаючись. Тендітна жінка у сильних руках свого обранця. На іншій світлині обидва сидять за столом, схрестивши долоні. Видно, як втомлена ця знаменита пара, але вони продовжують боротьбу.

Олена Зеленська зробила ультрамодний боб-каре

Вражає також і стиль Олени. Вона велика поціновувачка стильної зачіски боб-каре. Зараз вона носить подовжену стрижку, на яку робить дуже ефектну укладку. Зеленська відкриває обличчя, не носить чубчик та надає перевагу природнім відтінкам волосся. Носить вже багато років блонд, який їй дуже пасує.

Олена Зеленська зробила ультрамодний боб-каре

Чим займалася Олена Зеленська до війни?

За освітою наша перша леді — архітекторка. Проте, за фахом ніколи не працювала, адже душа підказувала обрати інший вектор творчості. Так, як з молодих років вона поєднала свою долю з Володимиром Зеленським, Олена дуже швидко та вправно долучилася до написання гумористичних сценаріїв. Публічною особою не була до того часу, поки її обранець не став Головою держави.

Нагадаємо, що дружина Президента змогла віртуозно поєднати кар’єру та материнство. Вона займається вихованням двох діток. Крім цього, на своєму посту стала цікавитися шкільним харчуванням, була на чолі змін у шкільному меню. Оновлені страви вподобали і учні, і їхні батьки.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.