Ольга Мартиновька розкрила таємниці особистого життя та натякнула на серйозні стосунки: “З Ярославським спати”

Про роман Ольги Мартиновської і Володимира Ярославського вже давно ходять не просто чутки, а цілі легенди. Нещодавно зірки "МастерШеф" вирушили разом у подорож до Африки, де з'ясувалися цікаві подробиці.

Ольга Мартиновська. Героїня цього матеріалу — яскрава зірка українського телебачення. Вона вразила всіх талантом приготування страв і щирою посмішкою. А справжньою знаменитістю стала після того, як отримала шанс навчатися у французькій школі кулінарного мистецтва. Цікаво, що роки життя закордоном у Європі не змусили кулінарку відмовитися від своєї мрії: повернутися на Батьківщину, аби тут розвивати мистецтво приготування страв.

Вдома на неї чекало не лише визнання, а і цікава романтична пригода. Володимир Ярославський, з яким тривалий час співпрацювала шефиня, схоже, не байдужий до неї. Знаменитості часто бувають разом, працювали над книгою, а ще колега Олі дуже добре ставиться до її дочки Віри, від першого шлюбу.

Володимир Ярославський на Мастер Шеф з Ольгою Мартиновською та Ектором Хіменесом-Браво
Ольга Мартиновька розкрила таємниці особистого життя

Та нині улюблениця мільйонів закордоном. Туди вона виїхала на початку війни, адже дуже переживала за безпеку своєї крихітки. Як справжня патріотка, навіть там, на чужині, Мартиновська намагалася бути корисною: готувала для наших переселенців, займалася благодійними обідами. Згодом до неї долучився і Вова. Нині зірки вирушили до Африки, адже там проходить благодійна вечеря з аукціоном.

Перші складнощі настали ще на початку подорожі. Côte d’Azur — місцина цікава, але нашим людям там непросто подорожувати. Виявляється, зіркам не вдалося знайти житло. Ольга написала про це так:

“Будемо з Ярославським і Ко на набережній спати”

Ольга Мартиновька розкрила таємниці особистого життя

Проте, зірка не сумує.

Що відомо про перший шлюб Ольги Мартиновської?

У 2015-му році зірка вийшла заміж за колегу Івана Кобця. Саме йому вона вирішила подарувати дитину. Донечка Віра росте копією тата, але її батьки у 2020-му розлучилися. Як зазначала у своєму Інстаграмі Ольга, з батьком дитина не бачилася тривалий час до переїзду у Європу. Можна зрозуміти, що карантин не давав рідні побачитися, але подробиць Мартиновська не розкриває.

Схожі статті