Віктор Павлік вразив всіх скромністю: юну дружину Катю Репяхову посадив на елітне авто, а сам — на маршрутку

Віктор Павлік — справжня легенда української сцени. З 1990-х років його популярність не вщухає і йому завжди є чим дивувати прихильників. Нещодавно він показав, як змінив транспорт.

Віктор Павлік. Цей зірковий співак став надзвичайно популярним ще у 1990-х роках. Під його трек “Шикидим” запалювали на всіх дискотеках. Артист здобув нереальну славу. Проте. у реальному житті співак відзначається скромністю.

Зазвичай закордоном знаменитості такого масштабу мають цілі пентхауси, вілли, особистих водіїв, але чоловік Каті Репяхової звик до іншого життя. Живе родина у простій квартирі, а обраниця легенди також працює, аби добре забезпечувати сім’ю і малесенького синочка Михасика.

А нещодавно Віктор Павлік показав, як взагалі проміняв власну автівку на звичайну столичну маршрутку. Свою поїздку під українську музику він показав у сторіз в Інстаграмі. Дійсно, дуже скромний чоловік!

Віктор Павлік вразив всіх скромністю

Цікаво, що попри свій стиль життя, знаменитість любить балувати свою красуню-дружину. Співак порадував Катю Репяхову новісіньким авто ще на початку подружнього життя. Крім цього, подружжя до війни багато подорожувало, відпочивало. А ще співак попіклувався, аби його наймолодший син прийшов у цей світ у найкращій клініці Києва.

Подорож Катерини Репяхової та Віктора Павліка
Авто Катерини Репяхової та Віктора Павліка

Чим займається Віктор Павлік під час війни?

Як і багато інших знаменитостей, Віктор не полишив Батьківщину у складний час. Спершу разом з дружиною він активно волонтерив, допомагав тим, кому пощастило менше. Коли ситуація у Києві стала більш складною та напруженою, Катя евакуювалася з малюком. Проте, Павлік лишився. Він багато їздив до наших захисників з концертами, аби підтримати бойовий дух наших захисників. Згодом став виступати заради благодійності закордоном.

Цікаво, що його дружина, повернувшись на Батьківщину, стала активно займатися бізнесом. Вона нині працює над власним інтернет-магазином, обличчям якого став, звісно синочок.

Нагадаємо, що більше про цю пару, початок їхнього роману, перепони у коханні та родинні інтриги, ви можете дізнатися у короткому відео наших партнерів “Одна минута”:

Схожі статті