Олег Винник більше не повернеться до України? Адвокат зірки розповіла про нього правду: “Був вимушений”

Знаменитий український виконавець Олег Винник неприємно здивував своїх фанатів тривалим мовчанням під час повномасштабної війни в Україні. Як він це пояснює?

Після початку повномасштабної війни на території України, Олег Винник зробив декілька публікацій, засудивши в них дії російської федерації, а потім безслідно зник. Шанувальники артиста спочатку намагалися його захищати, мовляв, залишається в Україні і робить все можливе.

Олег Винник вразив фанатів запущеним виглядом
Адвокат Олега Винника розповіла про нього правду

У коментарях під публікацією артиста навіть з’являлася інформація про те, що фанати бачили його у різних містах, але з’ясувалося, що це було не більше, ніж спроба захистити свого кумира, який вже давно знаходився в Німеччині.

Адвокат Олега Винника розповіла про нього правду

Так, нещодавно адвокат артиста підтвердила, що насправді він знаходиться за кордоном і на даний момент лікується. Насправді, новина про проблеми зі здоров’ям у повелителя вовчиць з’явилася ще минулого року, адже він був вимушений скасувати декілька концертів через болі у горлі.

До цього артист також вдавався до скасувань, але мовляв через пандемію. Цілком імовірно, що недуга почала прогресувати набагато раніше, ніж про це розповів Олег.

Адвокат Олега Винника розповіла про нього правду

Тим часом колеги артиста повним ходом почали його засуджувати, а деякі, наприклад, взагалі заявили, що його в Україні ніхто не чекає і повертатися не варто.  Імовірніше за все, саме сміливі заяви інших артистів все ж таки вимусили Винника розповісти про те, де він та чим займається.

Так, адвокат зірки заявила, що Винник закупляє для захисників України автомобілі. А от новин щодо його лікування мало. Єдине, про що жінка згадала так це той факт, що за період війни у Олега були загострення:

“Проблеми зі здоров’ям у нього почалися ще до війни, через які артистові навіть довелося скасувати кілька концертів. За кордоном Олег Вінник був змушений звернутися до спеціалістів. Поки що лікування триває, оскільки були загострені моменти”, – сказано на сайті видання.

Схожі статті