Як змінилося життя Ані Лорак: дочка росте не схожою на матір, а колишній Мурат одружується з іншою. Деталі

Чорна смуга не закінчується у житті Ані Лорак? Колишній чоловік знайшов молоду красуню-дружину, а єдина донька зовсім не схожа на рідну матір, і чому співачка ніколи не повернеться в Україну?

Відома співачка Ані Лорак, яка осіла в рф, насправді родом з України. Раніше знаменитість мала багато прихильників у рідній країні, але зараз українці розчаровані землячкою. Зірка не тільки не дала жодних коментарів щодо війни на своїй Батьківщині, та ще й гастролює з концертами, наче нічого не відбувається сьогодні на її ж рідній землі. На останніх відео знаменитості з концертів, фанати помітили, якою пишною стала артистка.

Як змінилося життя Ані Лорак

Не склалося у Кароліни й в особистому житті. Народивши доньку у шлюбі з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, співачка дізналась про невірність своєї половинки. Пара розлучилась у 2019 році. Але чоловік не довго горював через втрату коханої та знайшов сімейне щастя з молодою, українською дівчиною, на ім’я Лілія. Згодом Мурат зробив новій обраниці пропозицію руки та серця, подарувавши каблучку. З нею він проводить зараз весь свій вільний час.

26-річна наречена Мурата переплюнула Лорак, яка у її віці виглядала не так ефектно
Як змінилося життя Ані Лорак

Здавалося, що може загоїти розбите серце краще, ніж турбота про дитину. Але і тут з Лорак життя зіграло злий жарт. 11-річна Софія, як дві краплі води схожа на рідного батька. Зараз підліток відпочиває у Туреччині.

Як змінилося життя Ані Лорак

Коли щасливий тато поділився в Інстаграмі фото з дочкою, прихильники не змогли не помітити, що дівчинка помітно погладшала. До цього її критикували за пишні брови, притаманні східнім жінкам та навіть у мережі розгледіли вуса у неї у публікаціях на її особистій сторінці раніше.

Як змінилося життя Ані Лорак

Цікаво, що у час, коли екс-дружина старанно замовчує війну, сам Мурат підтримує український народ та засуджує агресію проти мирних громадян. Турецький бізнесмен навіть себе позиціює як “Мурата з України”.

Як змінилося життя Ані Лорак

Нагадаємо, що справжнє ім’я співачки Ані Лорак – Куєк Кароліна Мирославівна. Знаменитість уродженка міста Кіцмань, Чернівецької області. Колись у її рідному краї була зірка пошани у центрі міста. Та, коли місцеві дізналися, що артиста поїхала в рф, забажали прибрати пам’ятку. Остаточно її не стало вже за часів повномасштабної війни.

Схожі статті