Став татом одній дівчинці, але виховує двух: чому переможець Голосу країни Сасанчин ростить не свою доньку?

Знаменитий український музикант Роман Сасанчин на даний момент проживає разом зі своєю законною дружиною Іванною, донькою Елізабет та племінницею Міланкою.

Відомий український виконавець Роман Сасанчин минулого року одружився зі своєю нареченою Іванною, а вже через декілька місяців після розпису став батьком маленької дівчинки на ім’я Елізабет.

Дружина Романа Сасанчина зізналася, що пошкодувала про виїзд до Польщі
Стало відомо, звідки у Романа Сасанчина в родині друга дитина

Однак, уважні підписники артиста неодноразово могли помітити, що разом з парою живе маленька дівчинка на ім’я Міланка.

Стало відомо, звідки у Романа Сасанчина в родині друга дитина

Дитині приблизно 2-3 роки, і вона має потребу у турботі та батьках. Тривалий час користувачі мережі не могли отримати відповіді на свої запитання стосовно дівчинки. Поговорювали навіть про те, що вона є дитиною Іванни від іншого чоловіка.

Однак, правда виявилася набагато простішою. Виявляється, дівчина забрала дитину у своєї сестри, яка не має змоги про неї подбати. Вірніше, виявилася не надто відповідальною у питаннях, які стосуються батьківства.

Стало відомо, звідки у Романа Сасанчина в родині друга дитина. Кадр з Польщі, на якому Іванна разом донькою та племінницею

Іванна дуже засмучена через такий стан справ, однак за Міланкою дивиться, доглядає за нею та утримує. Судячи з усього, Роман не проти цього, тож замість однієї дитини в родині насправді дві дівчинки.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Іванна забрала Міланку та Елізабет і евакуювалася до Польщі. Там на сім’ю чекали непрості часи, адже блогерка сильно посварилася з чоловіком і навіть заговорила про можливе розлучення.

Втім зараз, в сім’ї все в порядку, і ба більше, пара готується до вінчання. Коли відбудеться церемонія достовірно невідомо, але в сім’ї панує гармонія. Маленьку Елізабет тим часом готують до операції, адже гемангіома Елізи продовжує зростати і вимагає хірургічного видалення.

Схожі статті