На кого екс-чоловік Могилевської проміняв її: був любов’ю усього життя, а одружився на її повній протилежності

Колишній цивільний чоловік Наталії Могилевської Єгор Долінін незабаром після розставання зі співачкою зв'язав себе вузами шлюбу. Як виглядає нова дружина артиста?

Багато років тому знаменита українська співачка Наталя Могилевська була до безтями закохана у бізнесмена Єгора Долініна. Пара швидко з’їхалася і вступила у цивільний шлюб. Саме тоді артистка вперше зрозуміла, як це бути мамою, адже виховувала трьох доньок чоловіка, а також мріяла народити свого малюка від коханого.

На кого екс-чоловік Могилевської проміняв її

Наталія Могилевська
На кого екс-чоловік Могилевської проміняв її

У пари ставалися серйозні кризи у стосунках. Співачці навіть довелося придбати квартиру поруч з житлом коханого, щоб йти туди працювати, адже Єгор був проти того, що артистка приносила роботу додому.

Наталя Могилевська і Єгор Долінін
Наталя Могилевська і Єгор Долінін

Але не дивлячись на усі старання зірки та бізнесмена налагодити взаємини, а також опускаючи той факт, що він досі залишається найбільшим коханням у житті артистки, разом їм бути не було суджено. Пару бачили разом все рідше, і врешті-решт Ігор з’явився на публіці з іншою обраницею.

Дивно, але у якості дружини він обрав собі дуже молоду та світловолосу дівчину. Жінка не живе публічним життям, тому істотних деталей про неї у мережі знайти неможливо.

Схожі статті