Слідом за Олегом Винником спливли закордонні світлини його таємної дружини Таюне: зробила модний боб-каре

Таїсія Сватко і Олег Винник майже не дають нічого про себе знати. Зірки зникли з інформаційного простору, але фанати досі переживають та чекають на тріумфальне повернення улюбленців. Нещодавно у мережі спливло фото бек-вокалістки.

Ніжна Таїсія Сватко стала надзвичайно популярною в останні роки. Вона тривалий час була у ролі бек-вокалістки Головного вовка країни, але відважилася та вирішила сама розпочати сольну кар’єру.

Прихильники білявки із радістю сприйняли такий хід подій та підтримали зірку. Пісні артистки дуже сподобалися слухачам, адже Таюне і справді відкриває душу у темах, близькі всім. Співає артистка серцем.

Та у реальному житті знаменитість буває досить скритною. 24-го лютого вона, як і всі українські жінки, була у розпачі від війни. Однозначно підтримала співачка рідну державу і… зникла з інформаційного простору.

Стало відомо, куди поїхала з України дружина Олега Винника Таюне
Спливли закордонні світлини Таюне

Багато тижнів ніхто взагалі не знав, що сталося з Таїсією та її обранцем. Інколи у рекомендаціях Інстаграму з’являлися її поодинокі світлини минулих років, де співачка зробила собі стрижку боб-каре або подорожує Німеччиною. Фото із зачіскою набрало дуже багато компліментів.

Де зараз Олег Винник і Таїсія Сватко?

Фото з Інстаграм Таїсії Сватко (Таюне) і Олег Винник
Фото з Інстаграм Таїсії Сватко (Таюне) і Олег Винник

Зірки не повідомляють точного місцеперебування, але представники Головного вовка країни нещодавно повідомили, що знаменитість зараз у Німеччині. Зазначалося, що співак проходить лікування, але причин недуги та стану здоров’я Олега зараз не повідомили.

Ймовірно Таїсія також разом з ним зараз, адже минулого року журналісти розвідали, що ці митці давно одружені.

Нагадаємо, що Винник і Сватко познайомилися ще за студентських часів. Вони навчалися в Умані. Навіть на старих світлинах тих часів видно, як ніжно любить свою квітку Таюне молодий перспективний артист. Є також інформація про те, що у пари є син, якого звати Юліан, і який живе у Німеччині. Але досі ніхто з оточення Олега не підтвердив інформацію про його спільну дитину зі своєю бек-вокалісткою.

Схожі статті