Після невдалої втечі з України єдиний онук Софії Ротару вразив новиною: ховається від війни у Франції

Єдиний онук знаменитої української виконавиці Софії Ротару Анатолій Євдокименко засвітився під час відпочинку у Франції. Що сталося, дізнайтеся в наші статті.

Після початку повномасштабної війни на території України родина Софії Ротару потрапила у гучний скандал. Вся справа в тому, що її син Руслан та онук Анатолій були затримані прикордонниками під час спроби незаконно перетнути кордон України з Молдовою.

Онук Софії Ротару поділився кадрами з Франції. Фото Руслана та Анатолія при затриманні

Подейкують, що чоловіки намагалися втекти на саморобному плоту у компанії таких самих втікачів та організаторів переправи.

Після затримання та проведеної ночі у відділенні поліції Руслан та Анатолій повернулися додому. Шанувальники чекали на новини щодо кримінального провадження на Євдокименко, однак відповідної інформації ніхто так і не надав.

Онук Софії Ротару поділився кадрами з Франції

Тим часом російська преса розповсюджувала інформацію про те, що насправді Анатолій давно знаходиться в Європі, і наступна його спроба втекти з України таки увінчалася успіхом. Шанувальники артистки по-різному ставилися до даних від російських ЗМІ, адже останнім часом вони поливають брудом легенду естради, яка обрала сторону України.

Тим не менш, на днях Анатолій Євдокименко оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри з Франції. Декілька фотографій пейзажів у Парижі привернули увагу як шанувальників хлопця, так і преси, яка все сподівалася дізнатися, де знаходиться молода людина.

Онук Софії Ротару поділився кадрами з Франції

Як вважає Таблоїд, це дійсно може свідчити про те, що Анатолій вже давно знаходиться в Європі. Ще більш підозрілим є той факт, що онучка Софії Ротару та рідна сестра Анатолія Соня прилетіла зі Сполучених Штатів Америки до Великобританії, і імовірно, возз’єднається з братом найближчим часом.

Схожі статті