Екс-дружина Меладзе зізналася, чи дійсно відбила екс-чоловіка у Брежнєвої назад: “У Кості гостювала”

Колишня дружина відомого композитора Костянтина Меладзе Яна Сумм вперше прокоментувала чутки про розлучення колишнього з Вірою Брежнєвою. Детальніше в статті.

Наприкінці липня у мережі з’явилася інформація про розлучення Костянтина Меладзе та Віри Брежнєвої. Частина шанувальників вірить у це у зв’язку з тим, що пара постійно знаходилася розлуці, інша частина фанатів вважає, що це наклеп російської преси, яка мститься композитору за те, що він опротестував вторгнення російської федерації на територію України раптовим від’їздом до Італії.

Екс-дружина Меладзе зізналася, чи дійсно відбила екс-чоловіка у Брежнєвої

Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе не можуть стати батьками
Екс-дружина Меладзе зізналася, чи дійсно відбила екс-чоловіка у Брежнєвої

У всій цій історії особливе місце займає колишня дружина Костянтина Яна Сумм. Справа в тому, що жінка приїжджала до Італії у гості до колишнього чоловіка, і саме після цього з’явилася новина про розлад в родині.

У зв’язку з новиною про розлучення Меладзе та Брежнєвої Яна дала ексклюзивний коментар, в якому пояснила, яку роль грає в цій ситуації. Зокрема вона пояснила, що бачилася з екс-чоловіком лише декілька хвилин.

“Я давно не в Італії. Там у Кості гостювала наша молодша дочка, і я приїжджала, щоб забрати Лієчку. Бачилися ми буквально 15 хвилин в аеропорту – Костя був один, без Віри”, – сказала Сумм.

Також жінка зазначила, що ніколи не лізе у чужі сімейні справи і поняття не має, що відбувається між композитором та співачкою. Тим не менш, їй не здалося, що у подружжя є хоч якась криза, і вважає новину про розлучення не більш, ніж черговою брехнею.

Варто відзначити, що це не вперше Брежнева страждає від наклепу під час війни. Раніше про це писала, що вона знаходиться в Польщі, у той самий час, як вона жила в Італії і займалася волонтерством саме звідти.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.