Багатодітний Сергій Притула показав всіх своїх малюків від різних дружин: дочки Фреймут серед них немає (ФОТО)

Сергій Притула похизувався своєю великою родиною в Інстаграмі. Як чоловіку вдається бути успішним ведучим та хорошим батьком одночасно? Читайте далі.

Сергій Притула отримав популярність завдяки ролі ведучого у ранковому шоу “Підйом” на “Новому каналі”. Згодом він став автором та співпродюсером гумористичного серіалу “Файна Юкрайна” та заявлявся ще у десятках різних проєктів.

Будування кар’єри не завадило шоумену мати насичене особисте життя. У свій 41 рік він встиг стати багатодітним батьком трьох дітей від двох різних жінок.

Хто народив шоумену первістка?

Своє перше кохання, Юлію Андрійчук, Сергій зустрів у 2007 році. Незабаром дівчина народила телеведучому первістка, єдиного хлопчика, на ім’я Дмитро. Але цей шлюб не протримався довго, у 2014 році пара розлучилась. В інтерв’ю для програми “Зірковий шлях” Притула зізнався, що через ряд обставин, невміння витримувати баланс між витратами часу на сім’ю та роботу, він не зміг вберегти свій шлюб. Зараз сину знаменитості 14 років і його вихованням переважно займається батько.

Багатодітний Сергій Притула показав всіх своїх малюків

Попри невдалі відносини та розпад сім’ї, знаменитість не втратив надію знайти справжнє кохання. Майбутню дружину Сергій зустрів на знімальному майданчику. Яскрава блондинка Катерина Сопельник працювала продюсером на “Новому каналі” й одразу закохала в себе ведучого. Побралися молоді у 2015 році, але не афішували свої романтичні стосунки аж до самого весілля. У 2017 році Катя подарувала чоловіку першу доньку Соломію, а згодом, через 4 роки, народила ще одну дівчинку – Стефанію.

Багатодітний Сергій Притула показав всіх своїх малюків

Ще більше історій про зіркових дітей, їхніх батьків, побачте на каналі наших партнерів “Одна Минута”:

Нагадаємо, що Сергій Притула створив благодійний фонд ще у 2014 році. Ведучий закуповує для військових засоби особистого захисту, ліки для шпиталів, екіпірування, автомобілі та багато іншого. Завдяки роботі шоумена вдалося навіть назбирати кошти на БПЛА. Такого українська історія ще і не бачила! Компанія, де хотіли закупати безпілотники, настільки надихнулася нашим народом, що вирішила їх подарувати.

Схожі статті