Лілія Ребрик похизувалася моложавою мамою: теща Андрія Дикого вразила всіх підтягнутою талією (ФОТО)

Лілія Ребрик — популярна ведуча, яка захоплює всіх своєю вродою. Нещодавно вона показала свою маму у мережі. Одразу видно, у кого красою пішла ведуча.

Лілія Ребрик. Героїня цього матеріалу зуміла віртуозно поєднати кар’єру та материнство. Зірка виховує двох донечок та завжди наголошує на тому, що вона є людиною сімейних цінностей. Нещодавно знаменитість показала жінку, яка прищеплювала їй всі позитивні якості змалечку. І це, звісно, її мама.

Лілія Ребрик та донька Діана
Лілія Ребрик похизувалася моложавою мамою

Як виглядає мама Лілії Ребрик?

Свою рідну неньку ведуча показує прихильникам не так часто, але нині є великий привід. У мами Ребрик День народження. Рідну людину Лілія вирішила привітати публічно: написала багато теплих слів та показала рідкісні кадри. Головне побажання знаменитої доньки, аби матуся більше посміхалася і менше сумувала. Також не забула і пригадати про перемогу, яку ми всі, українці, так чекаємо ще з лютого-місяця.

Лілія Ребрик похизувалася моложавою мамою

Видно, що іменинниця дуже добре тримає себе у формі. Жінка виглядає дуже стрункою та підтягнутою. Може також похизуватися і моложавим обличчям. Дивно, що про свою неньку знаменитість розповідає нечасто і небагато. Як і про свого татка, в цілому.

Відомо, що мама Лілії носить прізвище свого обранця: Тодорюк та проживає у Чернівцях, де і привела у світ своїх наступниць. Її ж донька вирішила собі вигадати творчий псевдонім. Вона досі у шлюбі, а за молодих років віддавала всю себе вихованню донечок. У ведучої є сестра Юлія, яка також виросла творчою особистістю і обожнює танці.

Ребрик звикла проводити багато часу зі своїми близькими. Нерідко всі бабусі, дідусі, діти цієї родини збираються разом. Спілкується артистка і з родичами свого чоловіка. Разом навіть влаштовують фотосесії та зустрічають свята.

Нагадаємо, що свою власну родину Лілія створила у 2011-му році. Її обранцем став Андрій Дикий, який все життя присвятив хореографії. Подружжя має двійко діток. Донечки з кожним днем радують своїх близьких все більше.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.