Володимир Остапчук та його екс-дружина розповіли про психічні проблеми одне одного: “Що буде з дітьми?”

Знаменитий український телеведучий Володимир Остапчук вже декілька років публічно свариться та конфліктує з колишньою дружиною. Предмет чвар — діти.

Після заяви Володимира Остапчука про те, що він покидає свою дружину заради іншої, у життя зірки прийшли скандали. Так, його колишня дружина Олена Войченко дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповіла багато деталей їхнього подружнього життя. Зокрема, вона зізналася про численні зради зірки, про те, що нерухомість їм придбали її батьки, а також небажання Володимира дбати про дітей.

Під “роздачу” потрапила і його нова дружина Христина, яку вона звинуватила у безчесній поведінці. Войченко заявила, що Горняк знала про те, що телеведучий одружений, і тим не менш переписувалася з ним по ночах.

З’ясувалося, що Володимир Остапчук та його колишня дружина Войченко психічно нездорові

І хоча аудиторія вже звикла до скандалів, нещодавно зірки поділилися інформацією щодо психічного здоров’я одне одного. Передумовою цього скандалу стали розповіді Володимира про те, що Олена вивезла дітей за кордон і не дає йому спілкуватися з ними.

У відповідь на це, Войченко дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповіла, чому це неправда, а також заявила, що Остапчук має психічні розлади психіки і навіть проходив лікування.

Після цього Володимир пустився берега та почав розповідати аудиторії такі деталі життя Олени Войченко, які мало хто взагалі хотів почути. Він заявив, що його колишня дружина крадійка, ледь не вкоротила собі віку, а також є членом сімейства злочинців. Після цього телеведучий публічно заявив колишній, що їй варто подбати про свій психічний стан, а не його.

З’ясувалося, що Володимир Остапчук та його колишня дружина Войченко психічно нездорові

Варто відмітити, що Володимир не пожалів і Аліну Доротюк, яка як журналістка, насправді, бездоганно виконала свою роботу. Він заявив, що в нього є на неї компромат. Але якого він характеру, телеведучий не поділився.

З’ясувалося, що Володимир Остапчук та його колишня дружина Войченко психічно нездорові

Варто відмітити, що публіка починає втомлюватися від цих скандалів і відверто лише шкодує дітей двох зірок, які не можуть переконати аудиторію, хто з них гірший.

Схожі статті