Пам’ять про чоловіка не йде з життя Тіни Кароль: зірка вразила поцілунком з молодиком, який є копією Огіра

Знаменита українська співачка Тіна Кароль раптово вразила кадрами з молодим красенем, який неймовірно схожий на її покійного чоловіка Євгена Огіра. Ним був його син Веніамін.

Знаменита українська співачка Тіна Кароль зустріла війну у монастирі. Саме там артистка знаходилася станом на 24 лютого. Через тиждень вона прийняла рішення евакуюватися до Польщі. Тим часом її єдиний син співачки Веніамін знаходився на навчанні у Великобританії.

Тіна Кароль замилувала мережу кадрами з єдиним сином

Спершу зірка була занадто зайнята, щоб обговорювати зі своїми фанатами реакції та нове життя свого спадкоємця, який був далеко від війни фізично, але серцем знаходився у самому центрі.

Тіна Кароль замилувала мережу кадрами з єдиним сином

Та після безлічі благодійних концертів в Польщі поп-діва викроїла час на те, щоб розповісти про свого спадкоємця. Так, Веніаміном у якості підтримки культурного життя українців танцював гопака в Англії, а потім покинув все, витратив всі гроші, що давала йому мама на ласощі, і зустрічав украінських біженців в аеропорту.

Зараз маленька зіркова родина разом. Нещодавно Тіна Кароль оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram спільний кадр з сином, на якому ніжно цілує його в щоку. Неможливо не відмітити той факт, що Веніамін дуже швидко росте, а також неймовірно схожий на свого батька Євгена.

Тіна Кароль замилувала мережу кадрами з єдиним сином

Нагадуємо, що Євген Огір був єдиним чоловіком Тіни Кароль і помер близько вісьми років тому від раку. Родина довго боролася за життя чоловіка, але врешті-решт він пішов з життя у лікарні в Німеччині. З тих пір артистка не пов’язувала себе узами шлюбу жодним чоловіком, і навіть заявляла, що її життя не увійшов новий обранець.

Пам’ять про чоловіка живе не тільки у будинку артистки та його речах, які вона зберегла, але і у самому Веніаміні, який схожий на батька як зовнішньо, так начебто і характером.

Схожі статті