Яку ціну зрадниця України Лорак заплатила за пляски перед путіним: стала біженкою, покинула дочку і погладшала

Після того, як українська співачка Ані Лорак виступала перед путіним на честь анексії Криму, її життя кардинально змінилося. Після початку повномасштабної війни, події в житті артистки лякають.

2014 року Ані Лорак потрапила в найкрупніший скандал за всю історію українського шоу-бізнесу — зірка виступила перед володимиром путіним в Криму на честь анексії півострову.

Яку ціну зрадниця України Лорак заплатила за пляски перед путіним

Логічно, що після цього діву, м’яко кажучи, були не раді бачити на батьківщині. Їй довелося переїхати до Москви, де вона жила певний час з чоловіком та дочкою. Після розлучення з бізнесменом зірка разом зі своєю спадкоємицею проживала у розкішні садибі в Підмосков’ї, але елітне життя, здається, закінчилося для виконавиці.

Яку ціну зрадниця України Лорак заплатила за пляски перед путіним

Як відомо, російська влада не ігнорує протести серед зірок. Наприклад, Максим Галкін змушений емігрувати разом зі своєю дружиною Аллою Пугачовою, так як виступає проти будь-який військових дій. Ані Лорак, яка всього лиш оприлюднила чорний квадрат в соціальній мережі Instagram (чим роздратувала українців, адже не засудила дії путіна), також не пощадили.

Ще на початку війни Кароліна зібрала валізи та покинула роійську федерацію, прихопивши зі собою дитину. Через деякий час Софія опинилася у будинку батька Мурата, а от слід співачки повністю загубився. Вона видалила свій мікроблог в Instagram, а засвітилася лише на весіллі у Вірменії, вразивши фанатів набраною вагою. Артистка приблизно збільшилася на 10 кілограмів.

Яку ціну зрадниця України Лорак заплатила за пляски перед путіним

Нещодавно стало відомо, що в російській федерації вже готується справа по ділу Ані Лорак, яка нібито вкрала гроші у своїх глядачів. Принаймні, російська преса активно розповсюджує дану інформацію.

І, що не дивно, в заяві про суд над Ані Лорак передувала критика у її сторону за те, що вона покинула російську федерацію та не була вдячною за те, що заробила мільйони завдяки російській аудиторії. Іншими словами, російська преса також вважає, що Ані Лорак свого часу продалася.

Схожі статті