“Тебе відібрали”: Лілія Ребрик розкрила правду про сімейне життя з Диким і розповіла про болюче розставання

Відома українська телеведуча Лілія Ребрик зробила вражаюче зізнання у почуттях до Криму та поділилася спогадами з сімейного життя з Диким. Усі деталі в статті.

Відома українська телеведуча Лілія Ребрик вже багато років щаслива у шлюбі з танцюристом Андрієм Диким. Пара познайомилася під час зйомок шоу “Танці з зірками”, і після фіналу вже не могла розстатися.

Лілія Ребрик пригадала своє кохання з Андрієм Диким

У знаменитостей народилося дві прекрасні донечки — Діана та Поліна. Родина постійно бере участь у різноманітних фотосесіях, дає інтерв’ю для глянців і тішить підписників спільними кадрами на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram.

Лілія Ребрик пригадала своє кохання з Андрієм Диким

Зараз у родини дуже непростий період. Лілія залишилася без частини своєї роботи, адже мовлення каналу “Україна” закінчилося. Тим не менш, в неї досі залишається вірна аудиторія та глядачі, які з задоволенням подивляться на її виступ у театрі.

Війна сильно вдарила і по її моральному стану, але з’ясувалося, є ще дещо, що її засмучує. Виявляється, телеведуча завжди по особливому ставилася до півострова Крим, у який немає змоги їздити з 2014 року.

Вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram зізнання у почуттях до республіки, а також пригадала найщасливіші моменти свого життя, які вона прожила під час подорожі до неї.

Виявляється, кожен етап її життя так чи інакше пов’язаний з Кримом. Лілія пригадала про своє щасливе дитинство, про романтичну поїздку з Андрієм і знайомство маленької Діани з Ластівчиним гніздом.

Сум Лілії Ребрик розділили її підписники. Особливу увагу вони приділили архівним кадрам, які телеведуча додала до тексту. На знімках вона дійсно дуже щаслива і задоволена. Лілія Ребрик постійно сяє, але фотографії вилучають особливу енергетику.

Схожі статті