Дочка Ольги Сумської проміняла українське громадянство на російське? Паперна показала, яку сторону прийняла

Відома українська акторка Ольга Сумська декілька разів намагалася відбілити репутацію своєї донькитоні перед українською аудиторією. Але що насправді відбувається в родині?

Не так давно родина Ольги Сумської потрапила у скандал через поведінку її старшої доньки Антоніни Паперної. Дівчина вже багато років проживає у Москві, і коли розпочалася повномасштабна війна не сказала жодного слова, у якості протесту проти російської агресії.

Старша дочка Ольги Сумської Паперна показала українцям з москви, як ставиться до них
Дочка Ольги Сумської проміняла українське громадянство на російське

Сумська намагалася пояснити українцям, що Антоніна — молода мама і хвилюється за свою родину, саме тому мовчить. Мовляв, вона точно не схвалює політику російської федерації. Однак через страх за себе та рідних вимушена зберігати мовчання. На питання чому Антоніна не може покинути росію Ольга Сумська відповіді дати не змогла, заявивши, що в сім’ї все складно. Паперна згодом лише ускладнила свої стосунки з українцями, вийшовши на червону доріжку у москві, а потім закривши доступ до свого блогу в Instagram для українців.

Дочка Ольги Сумської проміняла українське громадянство на російське

Насправді ж минулого року дівчина переїхала разом зі своїм чоловіком Володимиром Ягличем до нового будинку, який знаходиться в елітному жилому масиві. Подейкують, що там живуть виключно зірки та багатії, а придбання житла влетіло в копієчку, і пара начебто оформила іпотеку. І це було першим дзвіночком про те, що Антоніна є громадянкою росії.

Дочка Ольги Сумської проміняла українське громадянство на російське?

Так, 2014 року Ольга Сумська заявила, що її донька буде намагатися отримати російське громадянство. Заява прозвучала після анексії Криму.

Дочка Сумської Паперна вийшла на російську червону доріжку
Дочка Ольги Сумської проміняла українське громадянство на російське

Уся справа в тому, що вона навчалася в училищі імені Щукіна і дуже хотіла потрапити нв роботу до театру Вахтанга. Але акторів з українським громадянством туди не брали і не беруть. Потім Ольга В’ячеславівна заявила, що питання з громадянством закрите, так як українським студентам його не дають.

Та вже за декілька років Антоніна таки потрапила до омріяного театру. З громадянством також виявилося все набагато простіше, ніж заявляла Сумська, адже процес отримання стає легким і швидким, якщо в українця є родичі в російській федерації. А в Антоніни вони імовірніше за все є, адже її батько Євген Паперний народився в Нижній Турі. Придбання власного житла та заміжжя з російським громадянином також значно спрощує цей процес.

Схожі статті