На кого перший чоловік Каті Осадчої проміняв телеведучу? Імпозантний депутат обрав молоду і статусну

Знаменита українська телеведуча Катерина Осадча свого часу була заміжньою за народним депутатом Олегом Поліщуком. З ким зараз живет політик?

Будучи зовсім юною, знаменита українська телеведуча Катерина Осадча вийшла заміж за народного депутата Олега Поліщука. Між молодятами Буда солідна різниця у віці. Але це не завадило їм закохатися, а лише вплинуло на подальшу якість стосунків.

Перший чоловік Каті Осадчої Олег Поліщук
На кого перший чоловік Каті Осадчої проміняв телеведучу

Після того, як Катерина народила первістка Іллю вона зрозуміла, що між нею та благовірним прірва, і стосунки не протривають довго. Пара розлучилася, а маленький син залишився з мамою.

На кого перший чоловік Каті Осадчої проміняв телеведучу

Олег Поліщук влаштував своє особисте життя швидше, ніж колишня дружина. Вже через декілька років він зв’язав своє життя з таємничою красунею, яка до того ж виявилася не бідною.

З’ясувалося, що він одружений на доньці колишнього заступника міністра внутрішніх справ Оксані Чеботарь. Про це стало відомо завдяки розслідуванню журналістів, які намагалися встановити, кому належить маєток Чеботаря. Будівля зареєстрована на його доньку Оксану Сергіївну, а Олег Поліщук є зятем заступника.

Катя Осадча з першим чоловіком Олегом Поліщуком та їхнім новонародженим сином
На кого перший чоловік Каті Осадчої проміняв телеведучу

Катя Осадча в свою чергу певний час перебувала у таємному романі з Юрієм Горбуновим, а після вийшла за нього ж заміж, хоча насправді дуже скептично ставиться до шлюбу. Колись Катя заявила в інтерв’ю Аллі Крутій, що знову піде до РАЦСу лише за однієї умови — народження дитини. Своє слово Осадча дотримала, адже погодилася вийти заміж, коли в неї був досить великий живіт.

Колишня пара досі контактує, але ведьми рідко. Катерині та Олегу вдалося зберегти хороші стосунки заради єдиного спільного сина Іллі. До речі, хлопчик вже виріс і навчається за кордоном.

Схожі статті