Могилевська повідомила про поповнення в родині: пологи таємно відбулися за кордоном, а народився хлопчик

Відома українська співачка Наталія Могилевська вразила розповіддю про те, як її новий коханий допоміг їй вивезти вагітну сестру за кордон. Усі деталі.

Знаменита українська співачка Наталя Могилевська присвятила усе своє життя розвитку музичної кар’єри. І варто віддати належне, що ця жертва була винагороджена дуже високо, адже артистка — одна з найпопулярніших в Україні.

Наталія Могилевська розповіла про бажання стати мамою
Наталія Могилевська повідомила про поповнення в родині. Співачка з Рижовим

Тим не менш, це не означає, що виконавиця повністю відмовилася від особистого життя. В певні періоди вона намагалася побудувати міцну родину, але, ні заміжжя, ні материнство не були головними темами у її житті.

Могилевська повідомила про поповнення в родині

Не так давно зірка потішила своїх фанатів новиною про те, що в неї з’явився новий чоловік. Його особистість вона розкривати відмовилася: вважає, що ще занадто рано. Тим не менш, вона вже похизувалася геройським вчинком чоловіка.

Так, виявляється сестра Наталії була вагітна і їй терміново потребувалася евакуація з України. Жінка хотіла народити у безпечному місці, тому Наталія та її новий чоловік машиною організували подорож для майбутньої мами. У Франції жінка народила здорового хлопчика.

Наталія Могилевська набрала зайву вагу
Могилевська повідомила про поповнення в родині 

Також Наталія Могилевська прозоро натякнула на високу імовірність того, що вона забере дитину з дитячого будинку. Разом зі своїм новим коханим вони багато подорожували дитячих прихистках і познайомилися з великою кількістю українських сиріт. Співачка не поспішає з жодними заявами, адже офіційно вона незаміжня, і будь-якої миті її стосунки можуть отримати небажаний сценарій. Однак співачка і раніше повідомляла про те, що всерйоз розглядає можливість усиновлення дитини.

Якщо Наталя Могилевська все ж таки вийде заміж за нового коханого, скоріше за все в неї з’явиться дитина.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.