Як виглядає і чим займається перша дружина Сергія Притули: ведучий полишив неймовірної краси жінку (ФОТО)

Сергій Притула має цікаву історію особистого життя. Він двічі одружувався та має трійко дітей. Що відомо про його першу обраницю та де вона зараз? Дізнайтеся все у матеріалі далі.

Сергій Притула. Герой цього матеріалу все своє життя присвятив телебаченню. Полюбився українцям, як людина творча, яка має непересічну історію кохання. Він двічі одружувався і нині просто у захваті від своєї обраниці. Проте, є ще одна жінка, якій шоумен не раз зізнавався у почуттях.

Патріот Сергій Притула вперше розповів, як уживається з дружиною
Як виглядає і чим займається перша дружина Сергія Притули

Що відомо про першу дружину Сергія Притули?

Сергій Притула свою першу кохану зустрів у 2007-му році. Знайомство сталося у Тернополі. Молоду красуню з пишною косою звали Юлія Андрійчук, але згодом, після походу до РАГСу вона візьме прізвище свого обранця.

У 2008-му році Всевишній подарував цьому подружжю дитинку. Хлопчик Дмитро став первістком для ведучого. Та згодом батьки карапуза вирішать розлучитися. Зірковий чоловік згодом зізнається, що у цьому шлюбі його стосунки кардинально не складалися. Кар’єра стрімко розвивалася, а його кохана не встигала за темпами свого обранця. Був важкий період, коли обидва не розуміли, що коїться, а згодом вирішили розійтися.

Як виглядає і чим займається перша дружина Сергія Притули

Цікаво, що з дитиною від першого шлюбу Сергій спілкується і досі, проводить дозвілля та подорожує. У сина тепер є дві молодші сестрички, яких народила вже друга дружина Притули, Катерина Сопельник. З нею знаменитість познайомилася під час роботи на телебаченні. Молодша донечка народилася у пари минулого року. Її назвали красивим традиційним українським ім’ям: Соломія.

Як виглядає і чим займається перша дружина Сергія Притули

Нагадаємо, що Сергій Притула став дуже популярним після того, як у 2008-му році став ведучим проєкту “Підйом” разом з Ольгою Фреймут і Олександром Педаном. У той же час став працювати у скетч-шоу “Файна Юкрана”, яке висміювало наші національні стереотипи. Цікаво, що згодом знаменитий чоловік також зацікавився і політикою, а нині займається волонтерством на користь наших українських захисників. Має свій власний благодійний фонд.

Схожі статті