Стало відомо завдяки кому Марічка Падалко потрапила на телебачення: протекцію зробила впливова жінка

Досягти успіху всупереч батькам та відсутності профільної освіти. Хто допоміг Марічці Падалко опинитися по іншу сторону телеекрану та 16 років поспіль мовити українцям актуальні новини сьогодення, читайте далі у матеріалі.

Мало хто повірить, що відома журналістка та ведуча новин на каналі “1+1” Марічка Падалко насправді ніколи не мала журналістської освіти. І це не дивно, бо телеведуча – справжній професіонал своєї справи. Вміння правильно триматися у кадрі, бездоганна дикція, здатність імпровізувати у несподіваних обставинах, ці навички можуть бути або результатом клопітливих тренувань, або справжнім талантом.

Марічка Падалко
Стало відомо завдяки кому Марічка Падалко потрапила на телебачення

Завдяки кому Марічку Падалко сьогодні впізнає кожен українець?

Популярна ведуча народилась у сім’ї перекладача та вчителя іноземних мов. Тому з дитинства батьки готували дівчинку до продовження сімейної справи. Роками майбутня телезірка вивчала англійську мову та інші філологічні науки. Тоді ще ніхто не знав, що доля приготувала для Падалко особливий шлях. Під час навчання у Київському лінгвістичному університеті студентці випала можливість поїхати до американського ВУЗу за програмою обміну студентами. Саме там, у флоридському університеті, майбутня ведуча “1+1” й познайомилась зі світом журналістики та навіть опублікувала власні матеріали в одній з місцевих газет.

Стало відомо завдяки кому Марічка Падалко потрапила на телебачення

У 1990 році Падалко була знайома з відомою українською гімнасткою Лілією Подкопаєвою. Та коли до спортсменки приїхали журналісти з відомого телеканалу, Марічка не пропустила можливості познайомитись з медійними представниками та розповісти про свої здібності.  З цього моменту й розпочався шлях до кар’єри найвідомішої особистості українського телебачення.

Нагадаємо, що окрім новин Падалко була ведучою ранкової програми “Сніданок +” з Юрієм Горбуновим та навіть брала участь у танцювальному шоу “Танцюю для тебе”. Попри статус переконаної кар’єристки, телезірка не стала ставити хрест на особистому житті. Знаменитість вийшла заміж на народного депутата України Єгора Соболева та народила йому трьох дітей.

Схожі статті