|
31.07.2022 20:59

Після втечі Влада Ями з України Анастасія Приходько назвала його нахлібником: “Як тобі там було важко”

Відома українська співачка Анастасія Приходько розкритикувала зірок-чоловіків, які втекли від війни закордон. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Як відомо, Влад Яма евакуювався з України до 24 лютого, залишивши в Україні своїх батьків. Прихисток родина знайшла у Сполучених Штатах Америки. Зірковий хореограф навмисне понад пять місяців замовчував правду про своє справжнє місцеположення. Однак, істинний стан справ довелось розповісти, так як він має намір повернутися в Україну.

Анастасія Приходько назвала Яму нахлібником

Анастасія Приходько назвала Яму нахлібником

Тим не менш деякі колеги зірки не можуть уявити, як виглядатиме їхня зустріч після війни. Наприклад, Анастасія Приходько поглузувала з Влада Ями, Потапа, Дмитра Монатіка та інших чоловіків, які втекли за кордон. Також знаменитість відкрито дала зрозуміти, що думає про цих знаменитостей.

“Обійняти і підтримати словами, як тобі там було важко, дякувати Богові, що все добре? Ну ось що? У мене є одна версія, як їх можна називати – “чангалісти”, — заявила зірка.

Варто відзначити, що Олексій Потапенко за свою втечу в Іспанію, наприклад, зазнав набагато більше критики, ніж Влад. Мабуть це пов’язано з характером зірок, адже Олексій завжди позиціонував себе, як мужню та сміливу людину.

На провокаційне висловлювання Анастасії жодна з зірок не відреагувала. Втім, Приходько вже давно прославилася скандальними заявами.

Варто відзначити, що і Олена Мозгова свого часу приєдналася до критики зірок, які покинули Україну і ховаються деінде. Продюсерка вважає, що якщо в тебе немає маленьких дітей, необхідно залишатися на батьківщині і помагати їй усім необхідним. Втім, позиція Мозгової не дуже популярна шоу-бізнесі.