Як виглядає син Наталії Сумської? Народила неймовірного красеня, який перевершив свого батька Хостікоєва

Знаменита українська акторка Наталія Сумська у шлюбі з Анатолієм Хостікоєвим народила сина В'ячеслава, який подорослішав та став справжнім серцеїдом.

Знаменита українська акторка Наталія Сумська знайшла своє справжнє кохання у доволі зрілому віці. Їхня історія з Анатолієм Хостікоєвим почалася ще за студентських часів, але досягла кульмінації, коли обидва розлучилися з попередніми партнерами. У цьому щасливому та свідомому союзі народився хлопчик на ім’я В’ячеслав.

Наталя Сумська зізналася, що ревнує Хостікоєва до молодшої сестри Ольги. Фото Jetsetter
Як виглядає син Наталії Сумської

Як виглядає син Наталії Сумської

Спадкоємець двох знаменитих акторів обрав такий самий шлях, як і його предки. За плечима дитини стояла ціла акторська династія, яка допомогла йому розкрити свій талант, набути професійних навичок і стати суперзіркою ще в юності.

В'ячеслав Хостікоєв
Як виглядає син Наталії Сумської

В’ячеслав отримав багато ролей у фільмах та виставах, а також грав в кінострічках зі своїми членами родини. Зокрема, навіть зараз він бачиться з Ольгою Сумською під час створення дубляжу для іноземних фільмів.

Як виглядає син Наталії Сумської. Скріншоти сторінки Ольги Сумської

Наталя Сумська розповідала, що її син виявився набагато самостійнішим за її старшу доньку Дашу. Він досить рано вилетів з-під батьківського крила, намагається створити свою сім’ю і вже знайшов щастя з обраницею.

Одружуватися він поки що не поспішає, як і народжувати дітей.  Шанувальниці актора звертають увагу на його зовнішні дані, які варто відмітити, просто блискучі. Не дивлячись на те, що у чоловіка нестабільна вага тіла, у будь-якому вигляді він подобається жінкам і користується популярністю в аудиторії.

Зараз В’ячеслав Хостікоєв не виходить на світські вечори у компанії матері, як робив це раніше. Тим не менш, судячи з інтерв’ю Наталі, з сім’єю в нього прекрасні стосунки. А от пресу він до себе не підпускає і тримає журналістів на відстані.

Схожі статті