Оля Цибульська спародіювала Тіну Кароль у курнику: відповідь поп-діви не змусила на себе чекати — “Це скандал”

Тема переходу на українську мову торкнулася багатьох артистів нашої естради. Співачка Ольга Цибульська не стала виключенням та перекладає на рідну мову торішні хіти інших артистів. Як реагують зіркові колеги на нове хобі виконавиці?

Співачка та телеведуча Оля Цибульська розважає в інстаграмі підписників, переспівуючи російськомовні хіти своїх колег українською мовою. Під творчий порив артистки потрапила пісня Насті Каменських “Червоне вино”, де Оля замінила слово “червоне” на “черлене”, що означає темно-бордовий колір.

Оля Цибульська спародіювала Тіну Кароль у курнику

Наступним хітом став трек Тіни Кароль “Скандал”, до якого Цибульська зняла не менш скандальне відео, щоб пригорнути якомога більше уваги до нового контенту. Така публікація як потішила публіку, так і викликала шквал обговорень та засуджень з боку прихильників. Артистка, в гламурному одязі та на підборах, співає пісню у сільському курятнику, де на фоні видно птахів та стіну, замизкану багнюкою. Виконавиця навіть повторила трюк Тіни з оригінального кліпу, де та закидає ногу високо на стіну.

“Це черговий скандал”, — мелодійно виводить артистка.

Оля Цибульська спародіювала Тіну Кароль у курнику

Здавалося, що такий неординарний підхід до чужої творчості повинен викликати образи та суперечки між співачками. Проте Тіна Кароль, маючи добре почуття гумору, посміялася з цього відео та навіть опублікувала свою реакцію в сторіс. Слідом також показала інші пародії на свої пісні.

“Наскандалила. Це любов. Цьом”, – написала співачка у відповідь на новий “кліп”.

Оля Цибульська спародіювала Тіну Кароль у курнику

Що нам відомо про Олю Цибульську?

36-річна співачка народилась у Ровенський області. У 2007 році стала переможницею першої української “Фабрики зірок” у складі дуету, а через 2 роки розпочала сольну кар’єру. Знаменитість одружена, але чоловік не бажає бути публічною особою.

Нагадаємо, що у 2021 році зірка потрапила у гучний скандал, де їй приписували роман зі співаком Дзідзьо та причетності його розлучення із дружиною. Самі зірки заперечували наявність відносин та пояснювали, що між ними лише дружні та ділові стосунки.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.