Настя Каменських і Потап очікують на поповнення? Майбутні батьки вразили новиною: “Дитинка на підході”

Знаменита українська співачка Настя Каменських сколихнула мережу імовірною вагітністю. Що артистка приховує, знаходячись далеко за межами України?

Відома українська співачка Настя Каменських вже багато років говорить про те, що мріє стати матір’ю. Причину своєї бездітності вона розкривати не поспішає. Мовляв, Господь поки що не давав їм такої можливості з Потапом.

Настя Каменських вперше прокоментувала чутки про розлучення з Потапом
Настя Каменських і Потап вразили новиною

Якщо Олексій вже має досвід народження первістка, адже в нього є син Андрій від попереднього шлюбу, то Настя поки що не знає, що на неї чекає попереду. Тим не менш, співачка запевнює, що готова до народження спадкоємця.

Настя Каменських і Потап вразили новиною

Варто відзначити, що пара вже півроку знаходиться за кордоном. Настя Каменських намагається підкорювати іспаномовний ринок, а Потап всіляко їй у цьому допомагає. Пару критикують співвітчизники через те, що вони жодного разу не відвідали батьківщину. Мовляв, ніякі гроші не можуть компенсувати справжньої любові до України.

Однак деякі фанати співачки вважають, що насправді в неї є поважна причина для такої поведінки. Мовляв, вона приховує факт майбутнього поповнення в родині.

Подейкують, що про це свідчать її фотографії, на яких вона так чи інакше намагається приховати свою фігуру. Під час деяких виступів помітно, що живіт артистки значно округлився.

Настя Каменських і Потап вразили новиною

Як би там не було, але Настя Каменських та Потап дійсно хочуть стати батьками, тому постійно носять статус майбутніх матері та батька. Також необхідно підкреслити, що Насті неодноразово вдавалося приховувати найвражаючі деталі особистого життя, від романів з чоловіками до весілля з Потапом, яке насправді було зігране не в київському лісі, а багато років тому у Лас-Вегасі.

spot_img

Схожі статті