Лілія Ребрик розповіла про “третю” вагітність і показала найменшого члена родини: “З Днем народження”

Лілія Ребрик — популярна телеведуча, яка має непересічну історію кохання та вміло поєднала кар'єру з материнством. Минулого року активно ходили чутки про її вагітність, і ось вже зараз у неї на руках чималий малюк.

Неймовірна акторка та телезірка Лілія Ребрик причарувала мільйони українців своїм талантом. Проте, прихильників цікавлять не лише сценічні образи знаменитості, а й її особисте життя.

Лілія Ребрик та її чоловік Андрій Дикий
Лілія Ребрик розповіла про “третю” вагітність

Відомо, що артистка з 2011 року перебуває у шлюбі з хореографом Андрієм Диким. З ним популярна білявка познайомилася завдяки участі на танцювальному проєкті телеканалу СТБ. Душа в душу вже понад 10 років живе подружжя, виховує двох донечок-красунь, але нещодавно ведуча розповіла, що у сімействі відбулося поповнення.

Що відомо про вагітність Лілії Ребрик?

Минулого року всі стрічки новин майоріли повідомленням про те, що Лілія втретє при надії. Це й не дивно, адже Ребрик сама поділилася фото і відео з пишним округлим животом. Втім, виявилося, що вагітність — не справжня.

Лілія Ребрик розповіла про “третю” вагітність

Все було зроблено заради образу для комедії “Папаньки”. Цікаво, що під час зйомок однієї з частин зірка і справді носила під серцем маля, але не це було давно. У 2018-му році народилася донечка Поліна, яка і ходила на зйомки з мамою у животику.

Який малюк з’явився у родини Ребрик?

Найменша дівчинка у сім’ї Лілії — це її пухнаста улюблениця. Виявляється, ведуча настільки ніжно ставить до своєї собачки, що вважає її повноцінним малюком у родині. Зірка наголосила про це у своєму інстаграмі:

“Сьогодні 2 рочки нашій Діксі! Наймолодшій дівчинці нашої родини! Лагідній, відданій, слухняній, НАШІЙ. Щоразу, коли я бачу історії покинутих тварин – замкнених у квартирах, викинутих на вулицю, прив’язаних на ланцюги на подвір’ях – у мене пече в душі. Не можу собі уявити, щоб наша Діксі в найстрашніші моменти нашого життя була не з нами! Ані на мить навіть подумати не в силах, що її можна було б десь “забути”. Тому, Діксі, дякуємо, що ти з нами і ти – НАША”, — написала знаменитість, додавши у сторіз: “З Днем Народження!”

Нагадаємо, що прізвище Ребрик — не справжнє. Вона від народження Тодорюк. Вийшовши заміж, вона не схотіла міняти документи, адже звучання Лілія Дика для неї було вельми дивним. Як не це відреагував обранець зірки — не відомо.

Схожі статті