Макацарія, Чмерковський та інші: Холостяки всіх сезонів, які після шоу одружилися, але не на переможницях

Славнозвісний проєкт Холлостяк дав можливість багатьом успішним чоловікам знайти своє кохання, і деяким це навіть вдалося. Усі деталі в статті.

Усі головні герої українського проекту “Холостяк” змогли знайти своє кохання. Однак, не всім вдалося його зберегти. Дехто все ж таки вирішив пов’язати своє життя з іншими жінками.

Макс Чмерковський

Максим Чмерковський
Максим Чмерковський. Холостяки всіх сезонів, які після шоу одружилися, але не на переможницях

Знаменитий американський хореограф українського походження став першим холостяком. Чоловік одразу ж підкреслив, що мріє знайти обраницю серед своїх. Тим не менш, його роман з переможницею проєкту Олександрою протривав лише декілька тижнів. Натомість через декілька років він пов’язав своє життя з іншою, американкою на ім’я Пета.

Костянтин Євтушенко

Костянтин Євтушенко з родиною. Холостяки всіх сезонів, які після шоу одружилися, але не на переможницях

З дівчиною, яку Костянтин обрав на проекті Анною в нього не склалося. Натомість, чоловік знайшов своє щастя з іншою. Майбутню дружину він зустрів ще до участі у проєкті, а на даний момент виховує з нею трьох дітей. Євтушенко став зразковим сім’янином і мабуть рідше за всіх згадується в ЗМІ.

Іраклі Макацарія

Іраклі Макацарія на своєму весіллі. Холостяки всіх сезонів, які після шоу одружилися, але не на переможницях

Іраклі досить довго не міг знайти свою кохану. І все ж таки йому вдалося одружитися. Ощасливила чоловіка досить молода грузинка Чічуа. Поряд з нею бізнесмен засяяв і навіть заговорив про довгоочікуване поповнення.

Дмитро Черкасов

Дмитро Черкасов. Холостяки всіх сезонів, які після шоу одружилися, але не на переможницях

Разом зі своєю обраницею з шоу Дмитро не залишився, але проект все одно дав йому можливість знайти своє кохання. Саме завдяки телебаченню фанатка Дмитра змогла з ним зв’язатися і закохати його в себе. На даний момент подружжя виховує двох дітей.

Макс Михайлюк

Макс Михайлюк з Дашею Ульяновою і нинішньою дружиною
Макс Михайлюк з Дашею Ульяновою і нинішньою дружиною. Холостяки всіх сезонів, які після шоу одружилися, але не на переможницях

Знаменитий пілот Макс Михайлюк також став одруженим нещодавно. З обраницею з шоу він разом не залишився, а натомість знайшов своє щастя з Дашею Хлистун.

Схожі статті