14-річна дочка Лідії Таран і Доманського вразила любов’ю до України: носить вишиванку навіть у Франції

Дочка двох знаменитих українських телеведучих Лідії Таран та Андрія Доманського Василина засвітилася у Франції, одягнена у прекрасну українську вишиванку.

Після початку повномасштабної війни на території України знаменита українська телеведуча Лідія Таран евакуювалася разом з єдиною донькою Василиною, яка народилася від зв’язку з Андрієм Доманським, до Франції.

Лідія Таран під час війни здивувала своїм виглядом
Дочка Таран та Доманського гордо носить вишиванку у Франції

Родина обрала цю країну не випадково, адже Лідія вже декілька років активно вивчає французьку мову і подорожувала до франкомовних країн. Увесь той період поки родина знаходилася за кордоном, телеведуча намагалася якось допомогти своїм колегам, тому час від часу навіть виходила в ефір та розповідала, яка обстановка у Франції.

Дочка Лідії Таран і Доманського вразила любов’ю до України

Тим часом її спадкоємиця почала потроху асимілюватися у незнайомій країни і навіть пішла до школи разом зі своїми співвітчизниками. Про свою любов до України Доманська готова не тільки говорити, але і заявляти на весь світ.

Нещодавно дівчина оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографії, на яких постала у традиційній українській одежі. Розкішна вишиванка одразу ж привернула увагу, але варто відмітити, що поруч з дівчиною було багато її однолітків, які вчинили так само.

Нагадуємо, що Василина Доманська народилася 14 років назад у цивільному шлюбі Лідії Таран та Андрія Доманського. Пара так і не одружилася, і вже через декілька років дівчинка залишилася одна з мамою. Андрій Доманський спочатку підтримував зв’язок з телеведучою заради доньки, а коли Василина трохи підросла, почала сама налагоджувати стосунки з батьком. Як розповідав Андрій, зараз з Лідією вони не спілкуються взагалі.

Схожі статті