Поки старша дочка Ольги Сумської не хоче бачити в себе українців, стало відомо, де молодша: “Дуже шкода”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вперше розповіла про те, де знаходиться її молодша донька Ганна, яка народилася у шлюбі з Віталієм Борисюком.

Знаменита українська акторка Ольга Сумська ще на початку повномасштабної війни в Україні розповіла про те, що її родині особливо важко у цей період.

Справа в тому, що її матір Ганна Іванівна не витримала цих подій, і пішла на той світ. Тим часом її старша донька Антоніна Паперна також сильно схвилювала публіку, адже вже багато років живе в москві.

Старша дочка Ольги Сумської Паперна показала українцям з москви, як ставиться до них
Ольга Сумська розповіла, де знаходиться її молодша дочка Анна

Дівчина не засудила дії російської федерації, розгулювала червономи доріжками в москві, наче нічого не відбувалося, і в цілому проявила повне небажання контактувати з українцями, заблокувавши їм доступ до особистої сторінки в соціальній мережі Instagram.

Ольга Сумська розповіла, де її молодша донька

Тим часом знаменита Ольга В’ячеславівна дала ексклюзивний коментар виданню канал24, в якому розповіла, де знаходиться її молодша донька Анна. Разом з матір’ю вона евакуювалася до Італії у перші місяці війни, але зараз знаходиться разом сім’єю в Україні.

І це не дивлячись на те, що для дівчини усе це дуже важко. Молода спадкоємиця династії Сумських погано сприймає, усе що відбувається. Однак стійко залишається на території своєї батьківщини.

“Коли я дивлюся, в якому стані діти, безпосередньо і моя Анечка… Мені, звичайно, дуже шкода, я хвилююся за її. Це все дуже небезпечно. Але вона з нами, з батьками. Ну а як інакше?” – Розповіла Сумська в інтерв’ю “24 каналу“.

Нагадуємо, що знаходячись в Італії, Сумська та її донька активно допомагали волонтерам приймати українських переселенців. Тим часом голова сімейства Віталій Борисюк знаходився в Україні та робив усе від нього залежне під Києвом.

Схожі статті