Мішина і Денисенко розсварилися через переможця Холостячки Еллерта? Наталка вразила зізнанням про колег

Знаменита українська акторка Наталка Денисенко не так давно розкрила секрет Ксенії Мішиної про те, що в неї було з колишнім обранцем в Буковелі.

Знаменита українська акторка Наталка Денисенко декілька тижнів тому не втримала язика за зубами і під час інтерв’ю видала секрет своєї колеги Ксенії Мішиної.

Наталя Денисенко сказала, що деякі актори просто бояться говорити правду у соцмережах, інші стали на бік агресора та підтримують дії росії
Наталка Денисенко розкрила секрет Ксенії Мішиної

Так, зірка повідала журналістам, що її подруга під час відпочинку у Буковелі була не самотньою, і ба більше, підкреслила, що характер проведеного разом часу був романтичним.

Мішина і Денисенко не спілкуються через Еллерта?

Наступного дня Ксенія оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram заяву про те, що її зрадили. Акторка почала відверто жалітися на те, що знову довірилася непідходящий людині.

Ксенія Мішина вперше розповіла про зраду

Звісно, це одразу ж пов’язали з вчинком Наталки, а вже через декілька днів Ксенія дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому підтвердила, що дійсно провела декілька ночей з колишнім, але зійтися їм так і не вдалося через минулі образи.

Драматичні публікації Ксенії преса та шанувальники просто так не забули, але здається, що і Наталка не змогла пройти повз них. Нещодавно акторка також оприлюднила на особистій сторінці звернення до своїх колег, в якому попросила їх не шукати зради, ворогів, тощо. Про це повідомляє видання УНІАН. Мовляв, на дворі війна, і будь-якого дня Наталка, наприклад, може піти на той світ.

“Завтра я можу померти. Або через кілька днів, а може в 101 рік. Хоч так, все ж таки життя – швидкоплинне! Я помітила таку тенденцію, що у своїх “друзів-колег”, що серед користувачів соцмереж, не у всіх, але є люди, які тільки й роблять, що розповідають про свою ненависть, обговорюють, шукають зраду, розводять ср*чі, пишуть неприємності”

Варто відмітити, що зірка була вимушена закрити особисту сторінку і не приймає підписників. Така поведінка пов’язана з тим, що вже не вперше її блог видаляється керівництвом додатку Instagram, як внаслідок того, що на блог Денисенко постійно скаржаться. Роблять це росіяни, незадоволені публікаціями жінки про війну.

Схожі статті