Кого з популярних білявок вважають найвродливішою: Оля Полякова, Ірина Білик, Леся Нікітюк та інші

Не секрет, що весь світ вважає українок найкрасивішими жінками на планеті. А білявки взагалі підкорюють публіку одним тільки поглядом. Хто зі знаменитих жінок має неперевершену вроду, яка відчиняє перед ними усі двері? Читайте у матеріалі. 

В українському шоу-бізнесі багато талановитих жінок, які підкорюють публіку не тільки творчими здібностями, а й своєю неземною вродою. У матеріалі ви дізнаєтеся про красивих та впливових білявок нашої країни.

Оля Полякова

43-річна Оля Полякова не змогла приховати правди про нові стосунки
Кого з популярних білявок вважають найвродливішою

Оля Полякова безперечно одна з найвродливіших та найепатажніших жінок країни. Струнка фігура, довгі ноги, блискучий блонд нікого не залишає байдужим. Зараз співачці 43 роки та навіть після народження двох дітей зірка не втратила свою неперевершену красу.

Ірина Білик

Ірина Білик чесно розповіла про життя Таїсії Повалій, Ігоря Ліхути та Ані Лорак в рф
Кого з популярних білявок вважають найвродливішою

Дивлячись на цю елегантну білявку, неможливо уявити, що їй виповнилося 52 роки. Співачка неодноразово експериментувала зі своєю зовнішністю, але світле волосся знаменитості личить найбільше. Також зірка зізнавалася, що зверталася до послуг пластичних хірургів. Ринопластика, підтяжка обличчя, блефаропластика, філери та інші косметологічні процедури часто приписують виконавиці.

Леся Нікітюк

Леся Нікітюк стала таємно мамою?
Кого з популярних білявок вважають найвродливішою

Ця блондинка — одна із найкумедніших та найвеселіших персонажів українського шоу-бізнесу. Вона не соромиться показувати себе без фільтрів чи макіяжу. Сприймати свою зовнішність такою, як вона є знаменитість навчив проєкт “Орел і решка”, де Леся Нікітюк була ведучою і подорожувала найнебезпечнішими країнами світу. В таких ситуаціях про підбори чи зачіску хвилюєшся в останню чергу. Але навіть у таких умовах неможливо не помітити натуральну вроду зірки.

Оксана Білозір

Кого з популярних білявок вважають найвродливішою

Ефектна білявка з надзвичайним голосом підкорила всіх своїми хітами. Над українською піснею артистка працює з молодих років. У 1985-му записала свою першу платівку. Ще за часів СРСР вона розуміла, наскільки важливо відроджувати наші традиції. Пробувала себе і у політиці. Навіть брала у свої тендітні руки управління цілим міністерством.

Схожі статті