Куди зник син Ніни Матвієнко, який був священником московського патріархату: артистка вперше розповіла правду

Ніна Матвієнко може похвалитися багатою на діток родину. Вона має двох синів-красенів та тендітну донечку Антоніну. Проте, у прихильників легенди нашої сцени є кілька питань до співачки через її сім'ю.

Ніна Матвієнко стала справжньою перлиною нашої культури. Маючи унікальний голос, наче у соловейка, вона почала відроджувати українську пісню. Як студентка філологічного факультету, співачка цікавилася нашими традиціями та фольклором. Зірка знаходила давно забуті композиції та пробувала їм надати нове життя.

Ніна Матвієнко в молодості
Куди зник син Ніни Матвієнко

Цікаво, що саме через її голос, в СРСР їй не давали шансів, адже вважалося, що з ним вона не зможе стати естрадною артисткою. Проте, в рідній Україні талант оцінили, як належно. Нині зірку вважають справжньою легендою, але і критикували не раз. Зокрема багато питань ставили співачці через сина Івана.

Що відомо про середню дитину Ніни Матвієнко?

Брат Тоні Матвієнко пішов стежинами творчого тата, який славиться художньою майстерністю. Проте, більше, ніж малювання, його цікавило Слово Боже. Відомо, що він і подався у церковники.

Куди зник син Ніни Матвієнко

У 33 роки став ченцем у Криму, у Бахчисарайському Свято-Успенському монастирі. Відомо, що він належить саме московському патріархату, який роками притісняв наш, автентичний, київський. За словами Ніни Митрофанівни, син готувався до цього серйозно та давно.

Втім, анексія наших територій дуже вплинула на Івана. Він не раз згадував:

“Вони проросійські. Настоятель дав благословення йти голосувати за анексію, це було обов’язково. Я не ходив, і всі це знали. Не тільки не приховував свої погляди, а й сварився через це. Більшість із Західної України були. Але — московський патріархат”

Нині син Матвієнко живе у Ніжині. Він полишив мирське ім’я Іван та став Януарієм. Служить вже у ПЦУ. Батьки дуже підтримують сина і морально, і матеріально.

Нагадаємо, що співачка досі у шлюбі з Петром Гончаром. Минулого року подружжя хоч і думало розлучатися, але все одно змогло зберегти родину.

Схожі статті