Тіна Кароль відгуляла розкішне весілля та показала сліпучої краси сукню нареченої: Дан Балан втратив свій шанс

Знаменита українська виконавиця Тіна Кароль засвітилася на розкішному весіллі та вразила виглядом нареченої. Як виглядало торжество, на якому виступала поп-діва?

Присутність Тіни Кароль на весіллі — розкіш, яку може собі дозволити далеко не кожна пара. Однак жоден сезон не обходиться без приватних виступів поп-діви. Звичайно, під час війни навіть мова не йде про торжества такого розмаху. Тим не менш, фанатам артистки є що згадати.

Тіна Кароль відгуляла розкішне весілля

Нещодавно на інтернет-платформі YouTube почали ширитися архівні відео, на яких Тіна Кароль співає для молодят. Найсвіжіший з роликів був знятий близько півроку тому. На кадрах поп-діва в елегантній сукні виступає для пари, яка тим часом плавно рухається у танці.

Тіна Кароль відгуляла розкішне весілля

Молодята не зважали на гостей і присвячували цей час момент одне одному. Тоді як гості з насолодою спостерігали за виступом Тіни Кароль та ніжністю, яку випромінювали наречений та наречена. Варто окремо відмітити розкішну сукню новоспеченої дружини, яка коштувала тисячі доларів.

Звісно, у коментарях фанати Тіни Кароль одразу ж почали обговорювати її особисте життя, адже вона вже багато років не розкриває жодних деталей про свій сімейний статус. Після смерті Євгена Огіра зірка закрилася в собі і веде самітницький образ життя.

Тіна Кароль відгуляла розкішне весілля

Нагадуємо, що певний період часу шанувальники були впевнені у тому, що Тіна вступить у стосунки з молдавським мачо Даном Баланом. Навідчайдушніші фанати чекали весілля цих двох. Однак згодом з’ясувалося, що це був лише піар, а Дан Балан якщо і мав шанс бути з поп-дівою, то давно його втратив.

Зараз артисти навіть не вітають одне одного в соціальних мережах Instagram, роблячи вигляд, що ніколи не фліртували та не загравали на публіці.

Схожі статті