Чия коханка Настя Каменських? Співачка закрутила роман з одруженим та отримала в подарунок елітне авто

Свого часу Настя Каменських стала мрією багатьох українських чоловіків, але одружитися на ній зміг лише її колишній продюсер Олексій Потапенко.

Відома українська співачка Настя Каменських роками інтригувала своїх шанувальників таємничим особистим життям. Зірці приписували безліч романів, але їй все одно вдалося переграти пресу та фанатів.

Чия коханка Настя Каменських

Так, поки глядачі були впевнені, що Олексій Потапенко живе разом зі своєю дружиною Іриною Горовою, між продюсером та його підлеглою повним ходом розвивався роман. Тобто найшаленіші версії щодо особистого життя співачки виявилися правдою. Вона була коханкою.

Настя Каменських і Потап вразили новиною
Чия коханка Настя Каменських

Багато років обидва заперечували любовний зв’язок, а після весілля стверджували, що вступили у стосунки лише після того, як Потап розлучився з дружиною.

Однак минулого року продюсер все ж таки зізнався, що розбив серце своїй благовірній і вона не здогадувалася про те, що він має стосунки з іншою. Зараз Олексій про це дуже шкодує і визнає свою помилку.

Ба більше, що в 2013 році Олексій та Настя засвітилися на відпочинку в Мексиці. Зіркова пара обіймалася та цілувалася. Ірина Горова тим часом запевняла журналістів, що продюсер не здатен на зраду.

Потап та Настя Каменських
Чия коханка Настя Каменських

Ще більш цікавим є момент програми “Хто зверху”, в якому Настя Каменських зізнається, що отримувала від прихильників чоловічої статі неймовірно коштовні подарунки і навіть новенький автомобіль з салону. Приблизно у той самий час, вона вже знаходилася у романі з Потапом. Судячи з усього, змін в особистому житті зірки не відбулося, і вона так само продовжує кохати лише його.

Нагадуємо, що весілля пари у київському лісі, яке так шокувало публіку, насправді було справжнім, адже зірки розписалися декілька років до цього у Лас-Вегасі. У Потапа та Насті є прекрасна традиція кожного року влаштовувати торжество.

Весілля Потапа і Насті Каменських
Чия коханка Настя Каменських

Співачка навіть одягає весільну сукню. Саме тому свято виявилося настільки натуральним. Звісно, все це також робилося і для преси, адже Олексій та Настя запланували розкрити себе аудиторії.

Схожі статті