Тіна Кароль у дірявих шатах, а Оля Полякова з відрослим блондом: найгірші сценічні образи легендарних поп-дів

Зіркам завжди важливо бути на висоті, але інколи і легендарні поп-діви можуть грішити не зовсім охайними образами. Дізнайтеся про топ дивних костюмів та інших сценічних прорахунків найвідоміших співачок України.

Сучасна мода і стиль часто виходять за межі звичного. Легендарна Тіна Кароль знає це, як найкраще. Минулого року співачка постала у новому нестандартному образі. Якщо раніше зірка надавала перевагу строгим костюмам, довгим сукням, то з часом почала більше проявляти свою жіночу натуру, більше показувати себе у коротких кокетливих платтях і прозорих нарядах.

Найгірші сценічні образи легендарних поп-дів

Втім, за це її і розкритикували після виходу на виступ у Львові. Багатьом її співи у сіточці здалися вульгарними.

Найгірші сценічні образи легендарних поп-дів

А ось в Олі Полякової інша біда. Її фанати захейтили за занедбане волосся. Білявка завжди пишалася своїм блондом, але інколи грішила тим, що не дофарбовувала відросле чорне коріння. І хоча від природи співачка має світлий відтінок, він дуже виділяється на білосніжному фоні. Також останнім часом артистка з’являлася перед прихильниками з не зовсім свіжою шевелюрою.

Найгірші сценічні образи легендарних поп-дів

Ані Лорак цього року дісталося з усіх сторін. По-перше, зірка отримала долю праведного гніву через своє замовчування війни в Україні. Вона взагалі зникла з медіапростору після 24-го лютого. По-друге, її розкритикували за вбрання, яке показала на приватному святі в Арменії. Видно, що наряд її дуже повнить.

Найгірші сценічні образи легендарних поп-дів

Відбиватися від хейтерів доводиться і Тоні Матвієнко. Співачці дехто досі не може пробачити одруження з Арсеном Мірзояном, а тому негативних коментарів у неї багато, особливо під світлинами, де донька Ніни Митрофанівни показує свою натуральну вроду. Проте, знаменитість дуже смілива, адже не побоялася вийти до свого обранця на сцену одразу після приїзду до Києва: з пучком на голові та без сценічного гриму.

Найгірші сценічні образи легендарних поп-дів

А ось Ірина Білик по-філософськи реагує на критику стосовно своєї зовнішності. На проєкті “Маска” вона вийшла на сцену і отримала порцію незадоволених коментарів стосовно того, що розповнішала та взяла невдалий образ.

Схожі статті