Багатодітний Григорій Решетнік натякнув, що дружина вагітна вчетверте: розповів, як планує назвати доньку

Григорій Решетнік заінтригував мережу цікавим повідомленням про доньку у сторіз. Невже козацьку компанію його синочків нарешті поповнить маленька принцеса? Як планує назвати доньку шоумен — дізнайтеся у матеріалі.

Григорій Решетнік виховує трьох синочків. Він вважається справжнім багатодітним батьком нашого шоу-бізнесу. Нещодавно він ошелешив всіх своєю новою історією в Інстаграмі. Зірковий чоловік розповів про плани на дочку та навіть сказав, як планує її назвати.

“Тепер доведеться назвати доньку Ненсі”, — написав ведучий проєкту “Холостяк”

Григорій Решетнік натякнув, що дружина вагітна

Скоріше за все так відреагував Григорій на візит Ненсі Пелосі до Тайваню, за яким спостерігав весь світ. Відомо, що зараз у цій східній країні також неспокійно.

Що відомо про дружину та родину Григорія Решетніка?

Обраницю популярного ведучого телеканалу СТБ звати Христина. Вона походить з Івано-Франківщини. Пара познайомилася на роботі, а у 2010-му році зіграла весілля. До речі, фанати часто помічають, що подружжя дуже схоже між собою зовнішньо, адже молоді люди дуже гармонійно виглядають поруч один з одним.

Надія Матвієва з родиною Григорія Решетніка
Григорій Решетнік натякнув, що дружина вагітна

У 2013-му тендітна обраниця шоумена подарувала йому первістка. Хлопчика назвали Іваном. Можливо на честь тата Григорія, адже у нього по-батькові — Іванович. Вдруге доля нагородила подружжя дитинкою у 2017-му. Знову синочок. Цікаво, що коли дружина Решетніка завагітніла втретє, знову з’ясувалося, що лелека принесе козачка. Проте, родина не втрачає надії на народження донечки-принцеси.

Нагадаємо, що Григорій Решетнік, до того, як став ведучим працював адміністратором-гримером. Особливу популярність чоловіку принесла участь у проєкті “Холостяк”, де він став справжнім старшим другом нареченим-учасникам, давав корисні поради та допомагав вирішити емоційні проблеми. Також займався популярний чоловік передачею “Неймовірна правда про зірок” і пост-шоу “Як вийти заміж”, де розкривалися найдраматичніші історії романів знаменитостей.

Схожі статті